Bilgisayar D diskini görmüyor

Yavuz tekirdağ

Hectopat
Selamlar arkadaşlar sorunum şu ki can sıkıcı bir durum yardımcı olabilir misiniz lütfen.

PC'yi açtığım zaman yerel disk D'yi görmüyor ve PC'yi kapatıp arkadan PSU'nun güç düğmesini kapatıp PC'yi açma tuşuna birkaç kez bastıktan sonra PC'yi açıyorum. Bu sefer yerel disk D'yi görüyor ama neden böyle bir sorun yaratıyor? Yoksa yerel disk D ömrünü mü yitirdi dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sata kablosuyla alakalı bir problem diyeceğim ama öyle olsa hiçbir şekilde göremezsiniz D diskini. buradaki bağlantıdan bakarak bir disk taraması yapmayı deneyin. Virüs girmiş olabilir. HD Tune ile disk sağlığı testi yapabilirsiniz. Dediğiniz gibi ömrünü yitirmiş olabilme durumu da var. Bir deneyin derim.

Hata testini yaptım hocam 2 sayfada da ayrı ayrı sonuçlar bunlar health testinde warning verdi ama ne için verdi bilgim yok. Saygılarımla.

Baştan bir format atıp denersen düzelebilir.
format atalı 2 hafta oldu hocam win güncellemesi oyun ve ekran kartı driver ından başka bişey kurmuş ta değilim pc ye
sorun bu tekrar yaptı bu durumu ekran resmi aldım bende bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim saygılar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…