lastdarkwave
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU
- Meslek
- Ögrenci
Az önce 2 tane hata kodu almıştım. 2210 ve 2206 diye F1 yaptıktan sonra normal şekilde bilgisayar açıldı ama page yazılı bir hata verdi. Biraz baktığımda RAM kaynaklı deniyordu. RAM'leri söküp yeniden taktım. Bu sefer bilgisayar 10 saniye içinde normal BIOS yazısı>windows logosu>ekran kararma>en başa geri dönme şeklinde devam ediyor. Herhangi bilgisayar açıp kapanma sesi olmadan yapıyor ve aşırı hızlı oluyor arada otomatik onarma diyor fakat yeniden aynısı olduğundan en başa geri dönüyor. Ne yapmalıyım?
RAM'lerden tekini çıkardım. Şu an bilgisayar açılıyor ama bu sefer "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatasını alıyorum.
Başlangıç onarma açıldı. Onarma deneniyor derken "system_service_execption" mavi ekranı ile devam etmekteyim.
RAM'i geri taktım ve bir daha denedim. Artık bir uçak motoruna sahip bir fanım var arkadaşlar. Onun yerine başka RAM'i çıkardım ve bilgisayarım açıldı şu an. Bu RAM'i geri takarsam sizce yeniden açılır mı bilgisayar? Yoksa bozuldu mu?
RAM'lerden tekini çıkardım. Şu an bilgisayar açılıyor ama bu sefer "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatasını alıyorum.
Başlangıç onarma açıldı. Onarma deneniyor derken "system_service_execption" mavi ekranı ile devam etmekteyim.
RAM'i geri taktım ve bir daha denedim. Artık bir uçak motoruna sahip bir fanım var arkadaşlar. Onun yerine başka RAM'i çıkardım ve bilgisayarım açıldı şu an. Bu RAM'i geri takarsam sizce yeniden açılır mı bilgisayar? Yoksa bozuldu mu?
Son düzenleyen: Moderatör: