J Joyak Femtopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 6 14 Eylül 2020 #1 Bilgisayarımda herhangi bir oyun oynamaya başladıktan 2 3 saat sonra donuyor ve kapatmadan hiçbir işlem yapamıyorum. MSI Afterburner'den değerlere baktığımda problem gözükmüyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Bilgisayarımda herhangi bir oyun oynamaya başladıktan 2 3 saat sonra donuyor ve kapatmadan hiçbir işlem yapamıyorum. MSI Afterburner'den değerlere baktığımda problem gözükmüyor. Yardımcı olabilecek var mı?
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.981 Makaleler 1 Çözümler 28 14 Eylül 2020 #2 Hard disk sıkıntılı herhalde. Artı 0 Eksi
KS KS J Joyak Femtopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 6 14 Eylül 2020 #3 Teknocuk dedi: Hard disk sıkıntılı herhalde. Genişletmek için tıkla... Oyunu HDD'den silip SSD'ye yükledim, ama yine aynı hatayı aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Teknocuk dedi: Hard disk sıkıntılı herhalde. Genişletmek için tıkla... Oyunu HDD'den silip SSD'ye yükledim, ama yine aynı hatayı aldım.
Tunahan Arık Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 610 Çözümler 4 14 Eylül 2020 #4 Yakın tarihte kasada herhangi bir şey yaptınız mı başka birisi internet kablosunu yanlış yere takmışım düzelttim çözüldü demiş de. Artı 0 Eksi
Yakın tarihte kasada herhangi bir şey yaptınız mı başka birisi internet kablosunu yanlış yere takmışım düzelttim çözüldü demiş de.
KS KS J Joyak Femtopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 6 14 Eylül 2020 #5 Tunahan Arık dedi: Yakın tarihte kasada herhangi bir şey yaptınız mı başka birisi internet kablosunu yanlış yere takmışım düzelttim çözüldü demiş de. Genişletmek için tıkla... Değişiklik yapmadım ara ara donma yapıyordu dikkate almamıştım sonra sıklaştı artık 3 saatten fazla oyun oynayamıyorum. Artı 0 Eksi
Tunahan Arık dedi: Yakın tarihte kasada herhangi bir şey yaptınız mı başka birisi internet kablosunu yanlış yere takmışım düzelttim çözüldü demiş de. Genişletmek için tıkla... Değişiklik yapmadım ara ara donma yapıyordu dikkate almamıştım sonra sıklaştı artık 3 saatten fazla oyun oynayamıyorum.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.919 Çözümler 62 14 Eylül 2020 #6 Temiz önyükleme yapıp oyunu oynamayı dene, hata alırsın donanımsal problem olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS J Joyak Femtopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 6 14 Eylül 2020 #7 SunSet dedi: Temiz önyükleme yapıp oyunu oynamayı dene, hata alırsın donanımsal problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Tek oyunda hata almıyorum herhangi bir oyunda da hata alıyorum. Hangi parçada problem var çözemedim Artı 0 Eksi
SunSet dedi: Temiz önyükleme yapıp oyunu oynamayı dene, hata alırsın donanımsal problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Tek oyunda hata almıyorum herhangi bir oyunda da hata alıyorum. Hangi parçada problem var çözemedim
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.919 Çözümler 62 14 Eylül 2020 #8 Tek oyunda alıyorsun oyun dosyalarında sorun olabilir. Artı 0 Eksi
Tunahan Arık Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 610 Çözümler 4 14 Eylül 2020 #9 Joyak dedi: Tek oyunda hata almıyorum herhangi bir oyunda da hata alıyorum. Hangi parçada problem var çözemedim. Genişletmek için tıkla... Aklıma bir şey gelmiyor ama ısınmayla alakası olabilir mi acaba termal macunlar, fan temizliği en son ne zaman yapıldı? Artı 0 Eksi
Joyak dedi: Tek oyunda hata almıyorum herhangi bir oyunda da hata alıyorum. Hangi parçada problem var çözemedim. Genişletmek için tıkla... Aklıma bir şey gelmiyor ama ısınmayla alakası olabilir mi acaba termal macunlar, fan temizliği en son ne zaman yapıldı?
Abrams Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 820 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #10 Bilgisayarınız laptop mu masaüstü mü? Laptop ise benzer sorunu ben de alıyorum ara sıra. Aşırı ısınmadan kaynaklı oluyor. Artı 0 Eksi
Bilgisayarınız laptop mu masaüstü mü? Laptop ise benzer sorunu ben de alıyorum ara sıra. Aşırı ısınmadan kaynaklı oluyor.