J Joyak Femtopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 6 14 Eylül 2020 #1 Bilgisayarımda herhangi bir oyun oynamaya başladıktan 2 3 saat sonra donuyor ve kapatmadan hiçbir işlem yapamıyorum. MSI Afterburner'den değerlere baktığımda problem gözükmüyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Bilgisayarımda herhangi bir oyun oynamaya başladıktan 2 3 saat sonra donuyor ve kapatmadan hiçbir işlem yapamıyorum. MSI Afterburner'den değerlere baktığımda problem gözükmüyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Jarex Centipat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.399 Makaleler 4 Çözümler 11 14 Eylül 2020 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS J Joyak Femtopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 6 14 Eylül 2020 #12 Tunahan Arık dedi: Aklıma bir şey gelmiyor ama ısınmayla alakası olabilir mi acaba termal macunlar, fan temizliği en son ne zaman yapıldı? Genişletmek için tıkla... İşemci termal macununu daha yeni değiştim fanlar da temiz şuan. Abrams dedi: Bilgisayarınız laptop mu masaüstü mü? Laptop ise benzer sorunu ben de alıyorum ara sıra. Aşırı ısınmadan kaynaklı oluyor. Genişletmek için tıkla... Masaüstü ama arkadaşlarıma sorduğumda fazla ısınırsa bilgisayarın hemen açılmaz gibi şeyler söylendi o yüzden ısınmadan değil diye düşündüm. Artı 0 Eksi
Tunahan Arık dedi: Aklıma bir şey gelmiyor ama ısınmayla alakası olabilir mi acaba termal macunlar, fan temizliği en son ne zaman yapıldı? Genişletmek için tıkla... İşemci termal macununu daha yeni değiştim fanlar da temiz şuan. Abrams dedi: Bilgisayarınız laptop mu masaüstü mü? Laptop ise benzer sorunu ben de alıyorum ara sıra. Aşırı ısınmadan kaynaklı oluyor. Genişletmek için tıkla... Masaüstü ama arkadaşlarıma sorduğumda fazla ısınırsa bilgisayarın hemen açılmaz gibi şeyler söylendi o yüzden ısınmadan değil diye düşündüm.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 14 Eylül 2020 #13 Bilgisayarınızda virüs taraması yapın. Malwarebytes ve Kaspersky ile taratın. Bir nebze belki işe yarar. Artı 0 Eksi
Bilgisayarınızda virüs taraması yapın. Malwarebytes ve Kaspersky ile taratın. Bir nebze belki işe yarar.
KS KS J Joyak Femtopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 6 14 Eylül 2020 #14 283156 dedi: Bilgisayarınızda virüs taraması yapın. Malwarebytes ve Kaspersky ile taratın. Bir nebze belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... Hemen yapıyorum. Artı 0 Eksi
283156 dedi: Bilgisayarınızda virüs taraması yapın. Malwarebytes ve Kaspersky ile taratın. Bir nebze belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... Hemen yapıyorum.