Bilgisayar düştükten sonra oyunlarda düşük FPS

Nonuser2

Hectopat
SSD veya HDD modeli
NVMe WDC PC SN520 SDA
Laptopum yaklaşık 1 metre civarı yükseklikten düştü ve sonrasında Ultra ayarlarda oynadığım oyunlar bile Low ayarlarda kasmaya başladı. Sebebi ne olabilir acaba? En düşük ayarlarda, hatta en patates grafiklerde bile kasma yapıyor. 10FPS falan oluyor. Neden kaynaklanabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen senin aklının yerinden çıkmış olması gibi bir durum. Arkadaşımın laptopu düştüğünde RAM'lerden biri çıkmıştı aklıma gelen seçeneği söylüyorum alay konusu olan ben değil de sensin bu arada egonu lego yapıp eline vermemi istersen iletişim bilgilerini bırakabilirsin mesaj olarak.

Format atıp tüm driverları tekrar yükledim efendim fakat yine aynı
Tecrübeliysen laptopun kasasını açıp bir bak ama değilsen bir şey bilmiyorsan garantiye tamirciye yollamanı tavsiye ederim

Bir de yine bu forumda görmüştüm bir kullanıcı MHz kilitleme hakkında yazmış bununla ilgili olabilir mi sorunun temeli?
Çünkü saniyelik olarak oyun 120fpslere çıkıyor ve düşüyor çıktığında ise mhz değerleri de fırlıyor düşüyor aynı şekilde.

Ekran kartın nedir?
Tamam, oyun içi sıcaklıkları söyler misiniz? MSI Afterburner ile ayarlardan izleme kısmından CPU Sıcaklığı, CPU Frekansı, GPU1 frekansı, GPU1 kullanımı, GPU1 sıcaklığı OSD'de göster tikleyin.
Birde burada dediklerimi uygulayın. Tam değerleri görelim.
En basitinden şunu deneyin olmazsa başka çözüm önerisi sunacağım.
1640447922123.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı