Bilgisayar düştükten sonra oyunlarda düşük FPS

Nonuser2

Hectopat
SSD veya HDD modeli
NVMe WDC PC SN520 SDA
Laptopum yaklaşık 1 metre civarı yükseklikten düştü ve sonrasında Ultra ayarlarda oynadığım oyunlar bile Low ayarlarda kasmaya başladı. Sebebi ne olabilir acaba? En düşük ayarlarda, hatta en patates grafiklerde bile kasma yapıyor. 10FPS falan oluyor. Neden kaynaklanabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam o zaman 83 iken atın değerleri birde.
tamamdır
photo_2021-12-26_16-47-02.jpg

bekletmeyeyim diye hızlı bir şekilde çekiyorum kaliteden dolayı kusura bakmayın
photo_2021-12-26_16-47-02.jpg

VRAM'ler MHz düşürmüş bu sefer de. Ne kadar sıcaklığı yukarı çeksek de GPU çok ısınıyor. Benim düşüncem laptop düşünce soğutma bloğunun oynaması. Eğer oynamamışsa toz temizliği ve termal macun değişimi yapın. Kaç yıldır değiştirmediniz termal macunu?

VRAM'ler MHz düşürmüş bu sefer de. Ne kadar sıcaklığı yukarı çeksek de GPU çok ısınıyor. Benim düşüncem laptop düşünce soğutma bloğunun oynaması. Eğer oynamamışsa toz temizliği ve termal macun değişimi yapın. Kaç yıldır değiştirmediniz termal macunu?
bilgisayarı alalı 1.5 sene oldu hiç değişim yapmadım içini dahi açmadım

İşin ilginci düşmeden hemen önce valorant ultra ayarlarda oynuyordum düştükten sonra bir şey oldu mu diye bakayım dedim hemen açtım girdim oyuna 10fps
Tamam o zaman bir temizlik ve termal macun değişimi yapsanız iyi olur.
tamamdır teşekkür ederim forumdaki en kaliteli insanlardansınız <3

İşin ilginci düşmeden hemen önce Valorant ultra ayarlarda oynuyordum düştükten sonra bir şey oldu mu diye bakayım dedim hemen açtım girdim oyuna 10fps
Ben sorunun ya fanda ya da soğutma bloğunda olduğunu düşünüyorum. Çünkü başka mantıklı bir sebep yok. Termal macun değişimi yaparken bunlara da bakarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı