Ekk4 Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #1 Bilgisayar yaklaşık 4 haftadır durduk yere siyah ekran veriyor. Genelde oyun oynarken oluyor sebebini hiç bilmiyorum ekran kartı ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi? Bu metini yazarken FC 25 crash yedi. Bilgisayara anlam veremediğim şeyler oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2025
Bilgisayar yaklaşık 4 haftadır durduk yere siyah ekran veriyor. Genelde oyun oynarken oluyor sebebini hiç bilmiyorum ekran kartı ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi? Bu metini yazarken FC 25 crash yedi. Bilgisayara anlam veremediğim şeyler oluyor.
Çözüm saybatli 25 Haziran 2025 Genelde siyah ekrana düşmesi ya da ekranın gelip gitmesi ekran kartının çok ısınmasından yapabiliyor. Sıcaklıklarını kontrol et.
Genelde siyah ekrana düşmesi ya da ekranın gelip gitmesi ekran kartının çok ısınmasından yapabiliyor. Sıcaklıklarını kontrol et.
saybatli Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #2 Genelde siyah ekrana düşmesi ya da ekranın gelip gitmesi ekran kartının çok ısınmasından yapabiliyor. Sıcaklıklarını kontrol et. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2025 Artı 1 Eksi Çözüm
Genelde siyah ekrana düşmesi ya da ekranın gelip gitmesi ekran kartının çok ısınmasından yapabiliyor. Sıcaklıklarını kontrol et.
KS KS Ekk4 Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #3 saybatli dedi: Genelde siyah ekrana düşmesi ya da ekranın gelip gitmesi ekran kartının çok ısınmasından yapabiliyor. Sıcaklıklarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Her ekran kartında aynı mı yoksa benim ekran kartımda mı problem var? Artı 0 Eksi
saybatli dedi: Genelde siyah ekrana düşmesi ya da ekranın gelip gitmesi ekran kartının çok ısınmasından yapabiliyor. Sıcaklıklarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Her ekran kartında aynı mı yoksa benim ekran kartımda mı problem var?
saybatli Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #4 Bütün ekran kartları ısıları yükselince görüntüyü keser, bazıları mavi ekrana düşer. Artı 0 Eksi
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #5 Aynı sorun bir süredir bende de var. Bilgisayarınızın modeli ne? Sizde de birkaç saniyeliğine gidip geliyor mu? Artı 0 Eksi
Aynı sorun bir süredir bende de var. Bilgisayarınızın modeli ne? Sizde de birkaç saniyeliğine gidip geliyor mu?
KS KS Ekk4 Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #6 Zinederon dedi: Aynı sorun bir süredir bende de var. Bilgisayarınızın modeli ne? Sizde de birkaç saniyeliğine gidip geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Rampage monitör GTX 1650 ekran kartı, siyah ekran gelince gitmiyor bir daha. Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Aynı sorun bir süredir bende de var. Bilgisayarınızın modeli ne? Sizde de birkaç saniyeliğine gidip geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Rampage monitör GTX 1650 ekran kartı, siyah ekran gelince gitmiyor bir daha.