Vardilex Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 505 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #1 071023-7437-01.dmp drive.google.com 071023-6312-01.dmp drive.google.com Dokunamıyorum. PC durduk yere oldu. Dün oynarken bir şey yoktu. Cöpe atacağım PC az kaldı. Anakart falan ne arızalıysa söyleyin ona göre degişeyim ya da işletim sistemini Windows degilde Steam OS yapayım. Son düzenleme: 10 Temmuz 2023
071023-7437-01.dmp drive.google.com 071023-6312-01.dmp drive.google.com Dokunamıyorum. PC durduk yere oldu. Dün oynarken bir şey yoktu. Cöpe atacağım PC az kaldı. Anakart falan ne arızalıysa söyleyin ona göre degişeyim ya da işletim sistemini Windows degilde Steam OS yapayım.
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 10 Temmuz 2023 #2 Vardilex dedi: 071023-7437-01.dmp drive.google.com 071023-6312-01.dmp drive.google.com Dokunamıyorum. PC durduk yere oldu. Dün oynarken bir şey yoktu. Cöpe atacağım PC az kaldı. Anakart falan ne arızalıysa söyleyin ona göre degişeyim ya da işletim sistemini Windows degilde Steam OS yapayım. Genişletmek için tıkla... Ram lerde sorun olabilir. Artı 0 Eksi
Vardilex dedi: 071023-7437-01.dmp drive.google.com 071023-6312-01.dmp drive.google.com Dokunamıyorum. PC durduk yere oldu. Dün oynarken bir şey yoktu. Cöpe atacağım PC az kaldı. Anakart falan ne arızalıysa söyleyin ona göre degişeyim ya da işletim sistemini Windows degilde Steam OS yapayım. Genişletmek için tıkla... Ram lerde sorun olabilir.
KS KS Vardilex Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 505 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #3 RAM sıfır. Artı 0 Eksi
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 10 Temmuz 2023 #4 Vardilex dedi: RAM sıfır. Genişletmek için tıkla... Hocam sıfır diye arıza olmayacak diye bir şey yok. Sıfır aldığım araba bile bayiden çıkmadan bozuldu birde test ettik diyorlar Artı 0 Eksi
Vardilex dedi: RAM sıfır. Genişletmek için tıkla... Hocam sıfır diye arıza olmayacak diye bir şey yok. Sıfır aldığım araba bile bayiden çıkmadan bozuldu birde test ettik diyorlar
KS KS Vardilex Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 505 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #5 2 kere RAM degiştim sıfır gene aynı sıkıntıyı yapıyor. Her şeyi cökeltiyor Google cöküyor Steam cöküyor PC fare takılarak gidiyor bip bip bip sesler. Artı 0 Eksi
2 kere RAM degiştim sıfır gene aynı sıkıntıyı yapıyor. Her şeyi cökeltiyor Google cöküyor Steam cöküyor PC fare takılarak gidiyor bip bip bip sesler.
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 10 Temmuz 2023 #6 Vardilex dedi: 2 kere RAM degiştim sıfır gene aynı sıkıntıyı yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU ile sorun olabilir belki gücü yetmiyor dur veya çok sıcak oluyordur işlemci. Artı 0 Eksi
Vardilex dedi: 2 kere RAM degiştim sıfır gene aynı sıkıntıyı yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU ile sorun olabilir belki gücü yetmiyor dur veya çok sıcak oluyordur işlemci.
KS KS Vardilex Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 505 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #7 İşlemci 35 derece PSU sıkıntı gözükmüyor. AMİDALA dedi: Hocam PSU ile sorun olabilir belki gücü yetmiyor dur veya çok sıcak oluyordur işlemci. Genişletmek için tıkla... Hız aşırma yapıyorum sıkıntı cıkarmadı hiç. Artı 0 Eksi
İşlemci 35 derece PSU sıkıntı gözükmüyor. AMİDALA dedi: Hocam PSU ile sorun olabilir belki gücü yetmiyor dur veya çok sıcak oluyordur işlemci. Genişletmek için tıkla... Hız aşırma yapıyorum sıkıntı cıkarmadı hiç.
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 10 Temmuz 2023 #8 Vardilex dedi: İşlemci 35 derece PSU sıkıntı gözükmüyor. Hız aşırma yapıyorum sıkıntı cıkarmadı hiç. Genişletmek için tıkla... Hocam birden bire oldu diyorsunuz bir parça yanmadı değil mi ? Artı 0 Eksi
Vardilex dedi: İşlemci 35 derece PSU sıkıntı gözükmüyor. Hız aşırma yapıyorum sıkıntı cıkarmadı hiç. Genişletmek için tıkla... Hocam birden bire oldu diyorsunuz bir parça yanmadı değil mi ?
KS KS Vardilex Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 505 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #9 Yansaydı PC hiç acılmazdı tahminen drıver cakışıyor minidump attım bakan olursa cözülecek inşallah cünkü günde 25 tane oyun yüklüyorum bilgisayardan. Artı 0 Eksi
Yansaydı PC hiç acılmazdı tahminen drıver cakışıyor minidump attım bakan olursa cözülecek inşallah cünkü günde 25 tane oyun yüklüyorum bilgisayardan.
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 10 Temmuz 2023 #10 Vardilex dedi: Yansaydı PC hiç acılmazdı tahminen drıver cakışıyor minidump attım bakan olursa cözülecek inşallah cünkü günde 25 tane oyun yüklüyorum bilgisayardan. Genişletmek için tıkla... Hocam güncel değilse güncelleyin eğer hepsi güncelse DDU yapabilirsiniz Artı 0 Eksi
Vardilex dedi: Yansaydı PC hiç acılmazdı tahminen drıver cakışıyor minidump attım bakan olursa cözülecek inşallah cünkü günde 25 tane oyun yüklüyorum bilgisayardan. Genişletmek için tıkla... Hocam güncel değilse güncelleyin eğer hepsi güncelse DDU yapabilirsiniz