iamhajemi Kilopat Katılım 15 Mayıs 2017 Mesajlar 57 Yer Baku Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. GTA, FIFA gibi oyunlarda ekran parlaklığı arttıp azalıyor. Nedendir bulamıyorum. Bir fikriniz var mı? Bu videoda 0-20 saniyeleri arasında görebilirsiniz sorunu. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2021
Merhaba arkadaşlar. GTA, FIFA gibi oyunlarda ekran parlaklığı arttıp azalıyor. Nedendir bulamıyorum. Bir fikriniz var mı? Bu videoda 0-20 saniyeleri arasında görebilirsiniz sorunu.
OnlyNess Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.278 Çözümler 6 20 Aralık 2021 #2 Biz göremeyiz bu videoda, laptop kullanıyorsanız eğer şarja takıp kullanın ve güç seçeneklerinden performans seçin.
Biz göremeyiz bu videoda, laptop kullanıyorsanız eğer şarja takıp kullanın ve güç seçeneklerinden performans seçin.
iamhajemi Kilopat Katılım 15 Mayıs 2017 Mesajlar 57 Yer Baku Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #3 OnlyNess dedi: Biz göremeyiz bu videoda, laptop kullanıyorsanız eğer şarja takıp kullanın ve güç seçeneklerinden performans seçin. Genişletmek için tıkla... Görünüyor aslında. 9-10cu saniyede belli oluyor sanki ışık artıp aniden azalıyor. Masüstü kullanıyorum
OnlyNess dedi: Biz göremeyiz bu videoda, laptop kullanıyorsanız eğer şarja takıp kullanın ve güç seçeneklerinden performans seçin. Genişletmek için tıkla... Görünüyor aslında. 9-10cu saniyede belli oluyor sanki ışık artıp aniden azalıyor. Masüstü kullanıyorum