Altugbaba Decapat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu örnek olarak koyuyorum bu videodakiyle aynı sorunu yaşıyorum. Sadece bendeki ekran kapanıp açılma süresi 1-2 saniye falan. Bilgisi olan varsa bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2023
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu örnek olarak koyuyorum bu videodakiyle aynı sorunu yaşıyorum. Sadece bendeki ekran kapanıp açılma süresi 1-2 saniye falan. Bilgisi olan varsa bekliyorum.
M M E C İ D O V Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 47 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:İntel Core İ7 3310QM Ekran kartı:Nvidia Geforce GT740M Ram:8 SSD:256 Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #2 Dönüştürücü kullanıyorsan ondanda olabilir. Birçok problem dönüştürücüden olabiliyor. Artı 0 Eksi
KS KS Altugbaba Decapat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #3 M E C İ D O V dedi: Dönüştürücü kullanıyorsan ondanda olabilir. Birçok problem dönüştürücüden olabiliyor. Genişletmek için tıkla... kullanmıyorum dönüştürücü Hiç bilgili virisi yok mu bilisi olan ? Son düzenleme: 13 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
M E C İ D O V dedi: Dönüştürücü kullanıyorsan ondanda olabilir. Birçok problem dönüştürücüden olabiliyor. Genişletmek için tıkla... kullanmıyorum dönüştürücü Hiç bilgili virisi yok mu bilisi olan ?