D
deepdark0
Ziyaretçi
Ben kapattığım hâlde 300 gb yapıyorum ya.![]()
![]()
![]()
Doğrudur. Ama bu benim sürekli evde bulunmadığım bir zamandı. Şimdi sadece takılma ile 100 GB buluyor.
Ben kapattığım hâlde 300 gb yapıyorum ya.![]()
![]()
![]()
Öyle ümit ediyorum. Ama hiç kaldıracaklar gibi durmuyor.Sayfalar upload edilirken bile doluyor akk ya. 50 gb çok çok az, umarım yakın zamanda bu rakamı yukarıya çekerler.
Afedersin ama ben hayatım boyunca bu kadar saçma bir yorum görmedim. Ben yaşadığım bölgede sürekli elektrik kesintisi yaşamıyorum ama buraya nükleer santral kurulacak. Yılın 10 ayı güneş alan bir ile nükleer santral yerine güneş paneller konabilir. Herkes yenilebilir enerjiye döner iken biz neden önümüzde kanlı canlı faciaların yaşandığı büyük risk olan nükleer enerjiye yöneliyoruz ? Amacım polemik yaratmak değil ama öyle uzaktan konuşması değil. Ben yaşadığım bölgeye böyle bir şey yapılmasını istemiyorum ki bu şehrin neredeyse hepsi istemiyor bunu. Siz burada yaşamadığını hâlde ( yaşasanız bunu yazmazdınız ) neden böyle şeyler diyorsunuz anlayamadım.
Kullanmak zorunda değiliz. Teknoloji olarak bizden birkaç gömlek üstün Japonya felaket yaşadı ama sen hâlâ gelip yapılmalı diyorsan benim diyecek bir şeyim olamaz sana. Ben kendi çevremde patlamaya hazır bir felaket istemiyorum kardeşim. Davulun sesi uzaktan hoş gelir tabii, oradan konuşması kolay oluyor demek ki...www.sozcu.com.tr: Hangi ülkede kaç tane nükleer santral var? - Sözcü Gazetesi
Bu linke bak kardeşim. Yenilenebilir kaynak diyorsun onuda yapıyorlar. Ama Türkiye gelişen bir ülke şu anda yetmiyor. Doğalgaz olmasa Türkiye'de elektrik kalmayacak. Üstelik dünyadaki uranyum madeni en fazla ülkemizde bulunmaktadır. Ama kullanım yeri yok. Kullanamadıktan sonra olsa ne olmasa ne.
Afedersin ama ben hayatım boyunca bu kadar saçma bir yorum görmedim. Ben yaşadığım bölgede sürekli elektrik kesintisi yaşamıyorum ama buraya nükleer santral kurulacak. Yılın 10 ayı güneş alan bir ile nükleer santral yerine güneş paneller konabilir. Herkes yenilebilir enerjiye döner iken biz neden önümüzde kanlı canlı faciaların yaşandığı büyük risk olan nükleer enerjiye yöneliyoruz ? Amacım polemik yaratmak değil ama öyle uzaktan konuşması değil. Ben yaşadığım bölgeye böyle bir şey yapılmasını istemiyorum ki bu şehrin neredeyse hepsi istemiyor bunu. Siz burada yaşamadığını hâlde ( yaşasanız bunu yazmazdınız ) neden böyle şeyler diyorsunuz anlayamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.