Bilgisayar En Fazla Kaç Gün Açık Kalmalıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1990 yıllarından itibaren bilgisayarlar sürekli açık kalabilecek şekilde üretilir. Sürekli açık tutabilirsiniz ancak Windows işletim sistemi kullanıyorsanız ayda bir yeniden başlatmanız gerekebilir.

Eğer sisteminde başlıca power kaliteli ürünlerse sıkıntı çıkmaz. Sakın Casper ile bunu düşünme.
Japonya felaket yaşadı ama satralleri kapattı mı? Hayır, ben nükleer santral fikrini mantıklı buluyorum ama beni korkutan denetimsiz ve güvenlik önlemleri yeterince sağlanmadan açılıp işletilmesi. Soma faciasına kadar desteklediğim fikir şuan beni korkutuyor açıkcası işletmeyide Japonlar yaparsa daha iyi olur bence ziraa Türkiye'de iş ahlakı ve sorumluluk duygusu yeterli düzeyde değil.

Nükleer santrallere kedi girdiğini düşünsene.

Benim bilgisayarim casper. Silkroad oynarken 28 gun kapamadiğimi hatirlarim. Sadece ekran kartini degisti 5 yillik emektar.:)

Şahsen 15 gün kapatmadığımı biliyorum. Normalde 4-5 gün açık duruyor. Uzun süre açık bırakacaksanız windows kullanıyorsanız 2 günde bi restart atın sıkıntı çıkmaz soğutma ve power supply iyi ise.

Sana yemin ediyorum ondan sonra 3kez gitti geldi hic birsey olmuyor tosunuma :D

Japonya felaket yaşadı ama satralleri kapattı mı? Hayır, ben nükleer santral fikrini mantıklı buluyorum ama beni korkutan denetimsiz ve güvenlik önlemleri yeterince sağlanmadan açılıp işletilmesi. Soma faciasına kadar desteklediğim fikir şuan beni korkutuyor açıkcası işletmeyide Japonlar yaparsa daha iyi olur bence ziraa Türkiye'de iş ahlakı ve sorumluluk duygusu yeterli düzeyde değil.

Zaten yap işlet modeli olacak . 30 yıl japonlar işletecek. Sonra devlete geçecek. O zaman da ömrünü tamamlamış olur devlet kapatır. Kapatmazsa da nükleer olduğu için özelleşme imkanı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı