Bilgisayar Ethernet'e hız sınırı koydu

schiffer

Centipat
Daha fazla  
Olabilecek her şeyi denedim 1000 megabite sabitledim. Ayarlardan sürücü güncel mi diye baktım (evet öyle) ama inatla PC 1000 vermesi gerekirken 100'de takılı kalıyor. Türk Telekom'u aradım onlarda da pek bir sıkıntı yok daha önceden 1000 veriyordu sonrasında bir gün ınternete bağlanmadı. Ben de sorun gidericiyi açtım ve ondan sonra böyle oldu 2 3 gündür bununla uğraşıyorum. Var mıdır öneriniz? Yoksa format atacağım.

Aygıt Yöneticisi'nden Ethernet sürücüsünü kaldırın, sonra bunu kurun.
Yarın denicem hocam haber ederim teşekkür ederim bu arada

Aygıt Yöneticisi'nden Ethernet sürücüsünü kaldırın, sonra bunu kurun.
Hocam bu arada modem Türk Telekom bi sıkıntısı olmaz değil mi. Bir de sürücüyü güncelleştir diyip elle mi kuracağım driveri bi rehber varsa atar mısınız

@Einstein

Son düzenleme:
Yarın deneyeceğim hocam haber ederim teşekkür ederim bu arada.

Hocam bu arada modem Türk Telekom bir sıkıntısı olmaz değil mi? Bir de sürücüyü güncelleştir deyip elle mi kuracağım driveri bir rehber varsa atar mısınız?

@Einstein

İndirdiğiniz dosyayı zipten çıkarıp klasörün içindeki EXE dosyasına çift tıklayıp çalıştıracaksın.

İndirdiğiniz dosyayı zipten çıkarıp klasörün içindeki EXE dosyasına çift tıklayıp çalıştıracaksın.
Hocam yaptım ama hala aynı güç tasarrufunu falan kapattım yine 100 yine 100 ama şöyle bir olay oldu sabah ilk açtığımda bi yarım saat harbi 1000 megabit verdi sonrasında bi anda yine 100e sınır koydu harbi akıl alır gibi değil🤣

Hocam yaptım ama hala aynı güç tasarrufunu falan kapattım yine 100 yine 100 ama şöyle bir olay oldu sabah ilk açtığımda bir yarım saat harbi 1000 megabit verdi sonrasında bir anda yine 100e sınır koydu harbi akıl alır gibi değil🤣

USB ile temiz kurulum yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Eyvallah hocam bir ara USB bulup hallederim o zaman.

@Einstein vallahi ne yaptıysam olmadı temiz kurulumu bitirdim hala 100 diyor sürücüleri falan da hallettim daha garip bir sorunla karşılaşmadım ben şu ana kadar.

Farklı bir CAT6 Ethernet kablosu ile deneyin hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı