Bilgisayar fanında cızırtı var

gbAsilyy2

Yoctopat
Daha fazla  
2-3 gündür fandan normalde gelenden farklı bir ses geliyor. Cızırtı veya sürtünme gibi. Normalde hafif bir ses çıkarken bilgisayarı açarken motor gibi bir ses çıkarıyor. Toz birikmiştir diye fön makinesi ve süpürge kullandım ama fayda etmedi. Ses 5 dakikalığına gidiyor sonra cızırtı veya sürtünme sesi hangisiyse artık tekrar başlıyor. Bunun çözümü nedir ve neden oluyor olabilir?

2-3 gündür fandan normalde gelenden farklı bir ses geliyor. Cızırtı veya sürtünme gibi. Normalde hafif bir ses çıkarken bilgisayarı açarken motor gibi bir ses çıkarıyor. Toz birikmiştir diye fön makinesi ve süpürge kullandım ama fayda etmedi. Ses 5 dakikalığına gidiyor sonra cızırtı veya sürtünme sesi hangisiyse artık tekrar başlıyor. Bunun çözümü nedir ve neden oluyor olabilir?

Fanlarından biri diğerlerine göre yavaş dönüyor mu?

Ekran kartından geliyorsa eğer coilwhine kaynaklıdır.

Fanın temiz olduğuna eminsin değil mi, video paylaşma imkanın var mı?
Şuan maalesef kasayı açamadığım için video paylaşamıyorum. Ama fandan gelen sesin olduğu bir video atabilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı