RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.543 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 30 Nisan 2022 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi. Bilgisayarımın fanlarını yağlamak için hangi yağ kullanıldığını bilmiyorum.
Başlıkta da gördüğünüz gibi. Bilgisayarımın fanlarını yağlamak için hangi yağ kullanıldığını bilmiyorum.
D Dncr30 Decapat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 161 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #2 RowIinq dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi. Bilgisayarımın fanlarını yağlamak için hangi yağ kullanıldığını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Makine yağı kullanabilirsiniz.
RowIinq dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi. Bilgisayarımın fanlarını yağlamak için hangi yağ kullanıldığını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Makine yağı kullanabilirsiniz.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.543 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 30 Nisan 2022 #3 Dncr30 dedi: Makine yağı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Motor yağı kullanılabilir mi?
D Dncr30 Decapat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 161 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #4 RowIinq dedi: Motor yağı kullanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... O konuda bir bilgim yok siz en iyisi makine yağı kullanın.
RowIinq dedi: Motor yağı kullanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... O konuda bir bilgim yok siz en iyisi makine yağı kullanın.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.543 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 30 Nisan 2022 #5 Dncr30 dedi: O konuda bir bilgim yok siz en iyisi makine yağı kullanın. Genişletmek için tıkla... Peki. Teşekkürler.
Dncr30 dedi: O konuda bir bilgim yok siz en iyisi makine yağı kullanın. Genişletmek için tıkla... Peki. Teşekkürler.
LxnaDelRay Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #6 RowIinq dedi: Peki. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Normal yağ kullan knk