Jin Mori Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 112 1 Ağustos 2020 #1 Merhaba bilgisayarımda işlemci fanı ile birlikte 4 fan var çok ses çıkarıyor doğal mı? Bilgisayarım yeni bu arada. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2020
Merhaba bilgisayarımda işlemci fanı ile birlikte 4 fan var çok ses çıkarıyor doğal mı? Bilgisayarım yeni bu arada.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #2 Dostum sesli çalışan fan var sessiz çalışan fan var gayet normal. Artı 0 Eksi
E efe.varoll Decapat Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 542 Çözümler 2 1 Ağustos 2020 #3 BIOS ayarlarından fanları ayarlayabiliyorum ben sende de olmalı mutlaka. efe varol44 dedi: BIOS ayarlarından fanları ayarlayabiliyorum ben sende de olmalı mutlaka. Ama soğutma performansı sesi azaldıkça azalır. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
BIOS ayarlarından fanları ayarlayabiliyorum ben sende de olmalı mutlaka. efe varol44 dedi: BIOS ayarlarından fanları ayarlayabiliyorum ben sende de olmalı mutlaka. Ama soğutma performansı sesi azaldıkça azalır. Genişletmek için tıkla...