Bilgisayar fiyatları artar mı?

crowdlyzs

Femtopat
Katılım
27 Temmuz 2022
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Uzun vadede kullanacağım yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Sizce şu an alınır mı? Bilgisayar fiyatları ne yönde gider?
 
Kuru ve enflasyonu bir kenara bırakıyorum. Madencilik tamamen bitti sayılır. İkinci el piyasası çok daha fazla düşecek. Sıfıra talep azalacağı için fiyatların düşmesi gerekiyor.
Fakat burası Türkiye. Şahsen ben beklerdim 1 ay daha. YTD.
 
Arkadaşlar siz ciddi mi konuşuyorsunuz düşecek diye bence bunu 1.sınıf çocuğuna söyleseniz o bile inanmaz.
 
Dostum düşcek diye inanmiyoruz ÖTV KDV indirimi gelebilir diyoruz ve fed faiz arttırdıgı icin mining bitti az bil konuş dostum.

Neyi bileceğim dostum ÖTV KDV indirimi gelebilir diyorsun neye geliyor allahınız severseniz ülke freni patlamış kamyon gibi gidiyor mining falan diyorsun tamam eyvallah ordan olabilir ama sen satın alırken 1 tane de devlete alıyorsun bu yıllardır böyle.
 
Neyi bileceğim dostum ÖTV KDV indirimi gelebilir diyorsun neye geliyor allahınız severseniz ülke freni patlamış kamyon gibi gidiyor mining falan diyorsun tamam eyvallah oradan olabilir ama sen satın alırken 1 tane de devlete alıyorsun bu yıllardır böyle.

Ah Allah'ım sen 1 tane devlet neden aliyorsun vergiler yuzunden vergiler ne soyler misin ÖTV KDV ve bilmem ne onlara indirim gelebilir 28 Ekim'de Cumhurbaşkanı aciklayacak dostum YTD.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı