Bilgisayar fiyatları daha yükselir mi?

Seçimden sonra gençlere ilk bilgisayar veya telefon vergisiz olacak diye birşey vardı. bi ihtimal onu yaparlarsa ucuza gelebilir. (Ama çok düşük bir ihtimal ben gerçekleşeceğini düşünmüyorum. )

Hocam hiç belli olmaz bir de bir baktın aşağıya düştü dolar hiç belli olmaz yani her şey olabilir.

Çok doğru dediniz hocam. Ama bilemiyorum geçen sene almak nasip olmadı bu senede tam istediğim bilgisayarı ve işi buldum kafam allak bullak.

Seçimden sonra gençlere ilk bilgisayar veya telefon vergisiz olacak diye bir şey vardı. Bir ihtimal onu yaparlarsa ucuza gelebilir. (Ama çok düşük bir ihtimal ben gerçekleşeceğini düşünmüyorum. )

Onun gerçekleşeceğini bende pek düşünmüyorum.

Benim tahminim iktidar kazanırsa faiz arttırmayacağı için döviz yükselir, muhalefet kazanırsa dolara müdahale etmeyeceği için yükselir, yani fiyatlar her halükarda yükselir, biz de hayatı sorgulamaya devam ederiz...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Simulasyonun zorluk seviyesi bir tık daha düşecek ve umarım ki yeni gelecek olan updatler ile oyun P2W olmayacak. Yani.. Umarım.

Dostum, atladığın birşey var. Burası Türkiye! Uyan!

Ne? Ne yapayım Türkiye ise. Ülkede bilgisayar mı bitti, bütçesi sıfıra yetmezse bazı parçalar ikinci elden tamamlanır. Bütçesine göre düzgün bir dizmek isteyene seçenek çok. Millet burun kıvırıyor "ben ikinci el almam ühü ühü" diye.

O dediğin imkansız. RTX 4060 felan 15k Uyan agam, uyan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…