Bilgisayar formatından sonra ne yapılmalı?

mamaruchan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba abilerim ve ablalarım. 3 gün önce bilgisayara format atım ve şimdi ne yapmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum. bilgili kişiler bana anlatabilir mi maddelerle?
Örnek:
1: Driverları yükle.
2: Direct X vesaire.
Şimdiden teşekkür ederim.

Driverlarını yükle. Driver Booster gibi programları kullanma.
Windows Update üzerindeki güncellemeleri yap.
Direct X vb. oyunları yüklerken yükleniyor.

Driverlerinizi manuel olarak güncelleyebilirsiniz. Otomatik güncelleme programlarına güvenmeyin.
Windows update kullanarak güncellemeleri yapabilirsiniz.

Driverlerleri sitesinden güncel şekilde indir. Windows güncelleştirmelerini yap. Gerekli Programları indir (ofis programları). Son olarak bilgisayarına sürekli bir şeyler indiriyorsan Kaspersky Free kullanabilirsin çok hafif ve güzel tavsiye ederim

Driverları kurmanız lazım örneğin X ekran kartı için Google'dan X driver deyip üretici firmanın sitesindeki driverı kurmanız lazım.
Bazı uygulamalar Windows tarafından güncelleştirmelerle yükleniyor. Geri kalan nokta sizin manuel bir güncelleme denetmenizde tabii pek bir sorun icap eder mi başlangıçta beklersiniz kapatırsanız sisteme format gibi eylemler gerekebilir.
Son olarak Office gibi programları indirin her ne kadar yardımı pek oyun oynayan için olmasa da.

Artı olaraksa bir virüs programı yükliyebilirsiniz bazı sürümlerde Avast'ı yüklediğini hatırlarım Windows güvenmeyiniz Kaspersky ideal bir virüs programı. Koyu moda almayı unutmayın 10 daysanız.

Zaten yüklediğiniz programlar gerekli programları indiriyor.

1-Driverları güncelleyin.
2-Windows'u güncelleyin.
3-Chrome yükleyin.
4-All In One Runtimes yükleyin.
5-WinRAR yükleyin
6-K-Lite Codec Pack Mega yükleyin.
7-AIMP yükleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…