N NoarpSs Decapat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #1 PC açma tuşuna basıyorum ve fanlara, işlemciye, ekran kartına, anakarta güç geliyor. Ama erkan, klavye ve ışığı mouse kulaklığa güç gelmiyor. Kısacası donanımlara güç gelmiyor anakarttan diyeceğim ekran da gelmiyor.
PC açma tuşuna basıyorum ve fanlara, işlemciye, ekran kartına, anakarta güç geliyor. Ama erkan, klavye ve ışığı mouse kulaklığa güç gelmiyor. Kısacası donanımlara güç gelmiyor anakarttan diyeceğim ekran da gelmiyor.
KS KS N NoarpSs Decapat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #11 İntel ARC dedi: Peki hepsini tek tek denediniz mi? Çalışıyor mu diye. Genişletmek için tıkla... Denemedim ama BIOS'da hepsi çalışıyor gözüküyordu. Artı 0 Eksi
İntel ARC dedi: Peki hepsini tek tek denediniz mi? Çalışıyor mu diye. Genişletmek için tıkla... Denemedim ama BIOS'da hepsi çalışıyor gözüküyordu.
IRCplus Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #12 Güc düğmesine basarken bırakmayın dııt sesi gelince düzelir. Eger o ses de yoksa arıza var muhtemelen. Üzer,inde bağlı tüm aygıtları cıkarın öyle deneyin. Artı 0 Eksi
Güc düğmesine basarken bırakmayın dııt sesi gelince düzelir. Eger o ses de yoksa arıza var muhtemelen. Üzer,inde bağlı tüm aygıtları cıkarın öyle deneyin.
İntel ARC Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YOK 27 Mart 2022 #13 NoarpSs dedi: Denemedim ama BIOS'da hepsi çalışıyor gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... O zaman RAM'lerde sorun yok gibi. Artı 0 Eksi
NoarpSs dedi: Denemedim ama BIOS'da hepsi çalışıyor gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... O zaman RAM'lerde sorun yok gibi.
KS KS N NoarpSs Decapat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #14 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki sorunun aynısı. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki sorunun aynısı.
Griffith Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #15 Sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi