Bilgisayar harici diski görmüyor

samedededede

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarı sürekli yeniden başlatıp internetten bulduğum bütün yöntemleri denememe rağmen hiçbir şekilde görmüyor.

Hocam 1TB WD HDD'ler var onları öneririm o boyutlara kadar çoğu açıkladığım gibi ürünler oluyorlar almışken iyisinden alın ki mağdur olmayın eğer bütçeniz el vermiyorsa biraz daha ucuz amaçlı garantililerden alabilirsiniz aldığınız zamanda bir sağlık testinden geçirin ki net olsun şüphe kalmasın aklınızda.

Yok hocam bir düşüş olmuş sonuçta sizde bir durum var ama galiba arkadaşta direk elinde patlamış, ve zaten az karşılaşmadım bu duruma düşen kişilerle, ürünün yorumlarına baktığında görebilirsin sende 14 15 günde ellerinde patlamış diskler.
Ucuza disk bu kadar oluyor hocam yapıcak bir şey yok samsung veya WD gibi markalar en iyisi. Benim bozulmuş olan WD diskim düşmese bozulcağını düşünmüyordum çünkü 2016 dan kalma diskdi ben bu yaz düşürdüm de bozuldu sağlamlar fazlasıyla.

Nasıl attığınız ürünününüz ün linkinde type c yazıyordu? Değişik dediğiniz kabloyu fotoğraf çekip dosya olarak buraya ekleyebilirmisiniz?

Linke tekrar baktım da yorumlardaki resimlerden gördüm o sizin farklı dediğiniz girişe Micro usb yani halk dilinde samsung sarjı takılabiliyor. Onu takıp bi deneyebilir misiniz hocam. Çalışır mı tam emin değilim ama çalışma ihtimali var çünkü boş yere o girişi koymazlar siz yine de deneyin hocam.
Kanka samsung şarjı taktım takmasınada bilgisayara bağladım 'diip diip' diye ses geliyor.

Kanka samsung şarjı taktım takmasınada bilgisayara bağladım 'diip diip' diye ses geliyor.
'diip diip' sesi kesildi, hatta bağlandıda fakat yine disk yerinde gözükmüyor.

Tamamdır dostum. Bu harddisk in aynısı bende kutusuz şekilde vardı çok sağlam bir disk 6 yıl kullandım 6.yılda kullanmamı durduran 2 defa düşmesi oldu. Düşürmediğin sürece bozulmaz. Düşüp bozulması bu harddisk e özel değil her marka harddisk düştüğü anda bozulur çünkü çok hassasdırlar. Güvenle alabilirsin.

Tamamdır dostum. Bu harddisk in aynısı bende kutusuz şekilde vardı çok sağlam bir disk 6 yıl kullandım 6.yılda kullanmamı durduran 2 defa düşmesi oldu. Düşürmediğin sürece bozulmaz. Düşüp bozulması bu harddisk e özel değil her marka harddisk düştüğü anda bozulur çünkü çok hassasdırlar. Güvenle alabilirsin.
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

He bu arada hdd değil ssd öneririm dostum onların fiyatlarıda 2 katı oluyor. Bakmak istersin diye link koyuyorum. SSD Harddisk Modelleri, Ãzellikleri ve Fiyatları - Trendyol : HARDDİSK
Bu ssd yi takmak için elindeki bozulan taşınabilir harddisk ini içindeki harddiski dikkatli şekilde çıkarıp bunu takarsan kullanabilirsin. Dersinki ben ssd almayacağım hdd alacağım kutulu almana gerek yok normal bir hdd al bozulan hdd nin kutusuna tak kullan. Ekstradan para verme.

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim yardımcı olabildi isem ne mutlu :)

Hocam yazdim çok takmadaniz beni ama yine de paranızı ayni şekilde 2. kez kaybetmeyin diye iletmek istedim.Orjinal marka HDD'lerin 500GB 320GB gibi boyutlarda ki üretimleri durdu, en düşük 1TB'lık üretim yapıyorlar, attığınız HDD'ler çok yüksek ihtimalle sadece plastiği yani kapağı o markaya ait, içinde ki donanım genelde Çin'den gelen sıkıntılı ürünler ya da 2.el kullanılmış donanımlar olmakta yorumlarda filtreleyip 1 yıldızlı yorumlara bakarsanız bu konu hakkında ki duruma düşmüş insanlar var, ayrıca ürün ithalatçı garantili neden sizce siz bunu sıfır ürün diye almıyor musunuz? Aldığınız firmanın da ülkemizde de desteği bulunan bir firma neden ithalatçı garantili çünkü yukarda anlattigim sebepten orjinal bir HDD değil.

Ee bu arkadaş 6 yıl kullanmış nasil oluyor derseniz de o zamanlar satin aldığı zaman bu boyutlarda ki üretimleri devam ediyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı