P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.024 Çözümler 2 7 Temmuz 2022 #11 enginbey8108 dedi: Arkadaşlar harici HDD almıştım. Bunu konsola taktığımda konsol ona göre ayarlar yapmıştı. Şimdi bunu bilgisayarda kullanmak istiyorum fakat diski taktığım zaman bilgisayar bunu görmüyor, ne yapmalıyım? Cevaplarsanız sevinirim. Işığı yanıyor ama. Genişletmek için tıkla... Hocam GParted ile ayarlama yapmanız gerekli. Muhtemelen konsol dosya sistemi Windows'ta gözükmüyor.
enginbey8108 dedi: Arkadaşlar harici HDD almıştım. Bunu konsola taktığımda konsol ona göre ayarlar yapmıştı. Şimdi bunu bilgisayarda kullanmak istiyorum fakat diski taktığım zaman bilgisayar bunu görmüyor, ne yapmalıyım? Cevaplarsanız sevinirim. Işığı yanıyor ama. Genişletmek için tıkla... Hocam GParted ile ayarlama yapmanız gerekli. Muhtemelen konsol dosya sistemi Windows'ta gözükmüyor.
E enginbey8108 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2016 Mesajlar 1.665 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #12 Aynen ustam nasıl yapacağız @PowerFast
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 8 Temmuz 2022 #13 southwest dedi: Bir de cmd'ye önce diskpart, açılan pencereye list disk yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Atsanız belki burada gözükecek ve biçimlendireceğiz.
southwest dedi: Bir de cmd'ye önce diskpart, açılan pencereye list disk yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Atsanız belki burada gözükecek ve biçimlendireceğiz.
E enginbey8108 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2016 Mesajlar 1.665 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #14 Atarım tabii ki.
P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.024 Çözümler 2 8 Temmuz 2022 #15 enginbey8108 dedi: Aynen ustam nasıl yapacağız @PowerFast Genişletmek için tıkla... USB belleğinize GParted iso dosyasını rufus ile yazdırın. Sonra PC'yi USB'den boot edin ve HDD'yi biçimlendirin. GParted -- Download (ISO dosyası)
enginbey8108 dedi: Aynen ustam nasıl yapacağız @PowerFast Genişletmek için tıkla... USB belleğinize GParted iso dosyasını rufus ile yazdırın. Sonra PC'yi USB'den boot edin ve HDD'yi biçimlendirin. GParted -- Download (ISO dosyası)