Bilgisayar HDD, DVD RW, SSD'yi tanımıyor

CODEX

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım HDD, DVD RW, SSD'yi tanımıyor bunu bazen yapıyor. Şimdi SSD'me Windows kurulu olduğu için SSD'yi tanımıyınca aygıta erişilemiyor kullanılamıyor falan diyor. DVD RW'yi tanımıyor HDD'yi de ara sıra tanımıyor!

Şimdi ben bu bilgisayarı Vatan, Gold dan topladım. Montajını benim tanıdığım bilgisayarcı yaptı. Bu bilgisayarcı bu PC'yi kurarken şokladı BİOS pilini çıkartıp taktı. Habire habire kapatıp açtı PC yi.

Sistemim
  • 240 GB Kingston SSDNOW300
  • 2TB Seagate Barracuda HDD
  • R9 280 Sapphire
  • I7 4790
  • 16GB ram 1600 mhz
  • H97 PRO ASUS

Bunun nedeni ne olabilir arkadaşlar! Şuandan itibaren anakartlara bakmaya başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
SATA ve SATA güç bağlantılarını kontrol edin ilk olarak ve BIOS'u son sürüme güncelleyin.
aygıta erişilemiyor kullanılamıyor
Bu hatayı nerede alıyorsunuz? Mümkünse fotoğraf alalım. Mümkünse kasa montajının komple fotoğrafını çekip koyun.

Hepsini kontrol ettim. Hepsi doğru BİOS güncel Not: Sata kablolarınıda değiştirmiştim.

Bu hatayı ise SSD yi görmediğim zaman alıyorum sistem Windows'a girmek istiyor ama giremeyince aygıta erişilemiyor kullanılamıyor diyor yaklaşık 3 defa PC nin fişini çektikten sonra SSD yi tanıdı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı