Bilgisayar HDD görüyor ama "bilgisayar"da gözükmüyor

mistik03

Hectopat
Daha fazla  
1630845878199.png

BIOS'ta ve aygıt yöneticisinin de gizli olarak görünüyor ama bilgisayarım kısmında gözükmüyor.

Disk Yöneticisinden görünmeyen hdd yi bulup biçimlendirmelisin.
  1. Bilgisayar Yönetimi’ni açmak için Başlangıç düğmesini seçin. Ardından Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik > Yönetimsel Araçlar seçeneğini seçerek Bilgisayar Yönetimi öğesine çift tıklayın.
  2. Sol bölmede Depolama altında Disk Yönetimi öğesini seçin.
  3. Biçimlendirmek istediğiniz birime sağ tıklayıp Biçimlendir seçeneğini seçin.
  4. Birimi varsayılan ayarlarla biçimlendirmek için Biçimlendir iletişim kutusunda Tamam ve ardından tekrar Tamam seçeneğini seçin.

Disk yönetiminden görsel paylaşır mısınız?

Disk yönetiminden harf atayın muhtemelen çözülür hocam. 🙏

Aynisi benim de basima gelmisti. Disk yonetiminden bir şey yapiyorduk. Ama unuttum 10-15 dakika suruyordu.

Disk yöneticisinden görünmeyen HDD'yi bulup biçimlendirmelisin.
  1. Bilgisayar yönetimi'ni açmak için başlangıç düğmesini seçin. Ardından Denetim Masası > sistem ve güvenlik > yönetimsel araçlar seçeneğini seçerek bilgisayar yönetimi öğesine çift tıklayın.
  2. Sol bölmede depolama altında disk yönetimi öğesini seçin.
  3. Biçimlendirmek istediğiniz birime sağ tıklayıp biçimlendir seçeneğini seçin.
  4. Birimi varsayılan ayarlarla biçimlendirmek için biçimlendir iletişim kutusunda tamam ve ardından tekrar tamam seçeneğini seçin.

Çıkmıyor. 1630848062793.png

Hocam,
Aygıt yöneticisine girip görünüm sekmesinden gizli aygıtları göster gibi bir seçenek olacaktı bakar mısınız?

Sistem başında olmadığım için bire bir menüleri söyleyemiyorum kusura bakmayın. 🎭
Konuyu böyle açmıştım

1630860948601.png

Gezinirken kaldırın yeniden başlatın bilgisayarı gelir yazmışlar,artık o da yok :D
1630861034001.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı