Çözüldü Bilgisayar hiçbir şey yapmamasına rağmen çok fazla internet kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cefura

Picopat
Daha fazla  
Selamlar iyi akşamlar iyi sosyaller. Bilgisayarımda mobil internetten bağlanıyorum ve 2 saat önce 20 GB internetim varken hiçbir indirme yapmama rağmen 8 GB internetim kaldı. Bütün Windows güncellemeleri duraklatılmış halde. Görev Yöneticisi'nden baktığımda saniyede 18Mbit internet harcadığı gözüküyor. Arka planda hiçbir indirme olmadığından eminim peki bu internet hiçbir işlem uygulamama rağmen nereye gidiyor. İnternet sayfamı her yenilediğimde 10-20 MB birden gidiyor. Sorunu bilen var mıdır acaba?

Çözüm
Teslim iyileştirmeyi kapattınız mı?

Kapatmıştım fakat sorun ondan da kaynaklı değildi ve sorunu çözdüm. Görev Yöneticisi'nden baktığımda svchost.exe uygulamasının interneti kullandığını gördüm. Biraz araştırınca Windows güncellemelerini kapatmama rağmen arkadan kendi kendine Windows güncellemesi yaptığını öğrendim fakat bu güncelleme sayfasında gözükmüyordu. Windows +r yaptıktan sonra services.msc yazıp oradan Windows Update kısmını bulup çalışıyor kısmını durdurdum. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa diye çözümünü de buraya bırakayım.
Teslim iyileştirmeyi kapattınız mı?

Kapatmıştım fakat sorun ondan da kaynaklı değildi ve sorunu çözdüm. Görev Yöneticisi'nden baktığımda svchost.exe uygulamasının interneti kullandığını gördüm. Biraz araştırınca Windows güncellemelerini kapatmama rağmen arkadan kendi kendine Windows güncellemesi yaptığını öğrendim fakat bu güncelleme sayfasında gözükmüyordu. Windows +r yaptıktan sonra services.msc yazıp oradan Windows Update kısmını bulup çalışıyor kısmını durdurdum. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa diye çözümünü de buraya bırakayım.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…