ZeiTwo Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 93 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Bir uygulama vardı oyuna girerken arka plandaki masaüstü, işletim sistemi gibi şeyleri kapatıyordu. Uygulamanın adını bilen var mı?
Bir uygulama vardı oyuna girerken arka plandaki masaüstü, işletim sistemi gibi şeyleri kapatıyordu. Uygulamanın adını bilen var mı?
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #2 ZeiTwo dedi: Bir uygulama vardı oyuna girerken arka plandaki masaüstü, işletim sistemi gibi şeyleri kapatıyordu. Uygulamanın adını bilen var mı? Genişletmek için tıkla... CCleaner'mı ?
ZeiTwo dedi: Bir uygulama vardı oyuna girerken arka plandaki masaüstü, işletim sistemi gibi şeyleri kapatıyordu. Uygulamanın adını bilen var mı? Genişletmek için tıkla... CCleaner'mı ?
gktu Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 951 Çözümler 4 15 Kasım 2023 #3 Bilen olsa bile o tür uygulamarı kullanmanız en ufak bir işinize bile yaramaz.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 15 Kasım 2023 #4 O tur appleri bosver windows oyun modu aciksa oyuna girdiginde oto uykuya aliyor o uygulamalari zaten.
O tur appleri bosver windows oyun modu aciksa oyuna girdiginde oto uykuya aliyor o uygulamalari zaten.
ZeiTwo Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 93 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #5 pwleredal dedi: CCleaner'mı? Genişletmek için tıkla... Hayır o tür bir şey değil uygulamayı açınca arkaplandaki her şeyi kapatıyor uygulamayı kapatınca tekrar açıyor. gktu dedi: Bilen olsa bile o tür uygulamarı kullanmanız en ufak bir işinize bile yaramaz. Genişletmek için tıkla... En azından denemek istiyorum.
pwleredal dedi: CCleaner'mı? Genişletmek için tıkla... Hayır o tür bir şey değil uygulamayı açınca arkaplandaki her şeyi kapatıyor uygulamayı kapatınca tekrar açıyor. gktu dedi: Bilen olsa bile o tür uygulamarı kullanmanız en ufak bir işinize bile yaramaz. Genişletmek için tıkla... En azından denemek istiyorum.
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #6 ZeiTwo dedi: Hayır o tür bir şey değil uygulamayı açınca arkaplandaki her şeyi kapatıyor uygulamayı kapatınca tekrar açıyor. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı bilmiyorum ancak onların bilgisayar üzerindeki etkisi ya var ya yok o kadar az yani. Değmez hatta o program arkada çalışacağından normalden daha yavaş bile olabilir bilgisayar. Kurmayın kendiniz optimize edin oyuna girmeden önce.
ZeiTwo dedi: Hayır o tür bir şey değil uygulamayı açınca arkaplandaki her şeyi kapatıyor uygulamayı kapatınca tekrar açıyor. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı bilmiyorum ancak onların bilgisayar üzerindeki etkisi ya var ya yok o kadar az yani. Değmez hatta o program arkada çalışacağından normalden daha yavaş bile olabilir bilgisayar. Kurmayın kendiniz optimize edin oyuna girmeden önce.
2 273747 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 201 Makaleler 1 Çözümler 3 15 Kasım 2023 #7 Kullanmayın öyle şeyler.
ZeiTwo Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 93 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #8 273747 dedi: Kullanmayın öyle şeyler. Genişletmek için tıkla... Dostum böyle bir şey söylemene gerek yok sadece uygulamanın adına ihtiyacım var. SHYAH dedi: O tur appleri boş ver Windows oyun modu aciksa oyuna girdiginde oto uykuya aliyor o uygulamalari zaten. Genişletmek için tıkla... Linux işletim sistemim.
273747 dedi: Kullanmayın öyle şeyler. Genişletmek için tıkla... Dostum böyle bir şey söylemene gerek yok sadece uygulamanın adına ihtiyacım var. SHYAH dedi: O tur appleri boş ver Windows oyun modu aciksa oyuna girdiginde oto uykuya aliyor o uygulamalari zaten. Genişletmek için tıkla... Linux işletim sistemim.
poe Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 827 15 Kasım 2023 #9 Razer Game Booster vardi bir ara. Cook eskiden eski bilgisayarimda kullanmistim. Arkadaşlarin dedigi gibi artik pek bir albenisi yok.
Razer Game Booster vardi bir ara. Cook eskiden eski bilgisayarimda kullanmistim. Arkadaşlarin dedigi gibi artik pek bir albenisi yok.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 15 Kasım 2023 #10 Mem Reduct adında bir program vardı. Ram kullanımını düşünüyordu. Onu mu diyorsun?