Bilgisayar için 3 bin TL'ye kadar hoparlör önerisi

Katil_Civciv1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bir monitör aldım ve monitörün hoparlörleri yok. Ben de kulaklık biraz rahatsız ettiği için, maksimum 3 bin liraya (o kadar çıkmak istemem) güzel bir ses sistemi arıyorum. Devasa bir şeyler değil, küçük kompakt bir şeylere ihtiyacım var. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech Z313 bakabilirsiniz, zaten hoparlör sistemi olarak çok bir alternatif yok ülkemizde. Genelde soundbar satılıyor onlar da PC için çok uyumlu değil.

Logitech Z313 bakabilirsiniz, zaten hoparlör sistemi olarak çok bir alternatif yok ülkemizde. Genelde soundbar satılıyor onlar da PC için çok uyumlu değil.

Daha şık bir şeyler arıyorum. Şu tek parça ve uzun olanlar oldukça işlevli ve kompakt görünüyor. Onlardan öneriniz var mı? Ya da onları önerir misiniz?

Daha şık bir şeyler arıyorum. Şu tek parça ve uzun olanlar oldukça işlevli ve kompakt görünüyor. Onlardan öneriniz var mı? Ya da onları önerir misiniz?
Soundbar olarak 3bin TL'ye bildiğim bir model yok Grundig markasının varmış da yorum yapamıyorum, kullanmadım. Sony, Samsung kullandım onlar da 4 üzerinden başlıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı