Bilgisayar için aksesuar önerisi

Della.dd

Decipat
Daha fazla  
Bilgisayar masamın etrafında güzel duracak bir aksesuar arıyorum. Masamda soundbar, RGB ışık küresi ve bir adet yeşil ışıklı kaktüs var. Alanım kısa ve güzel duracak bir şeyler arıyorum.

Eki Görüntüle 2455964

WhatsApp Görsel 2025-03-28 saat 17.17.14_196d4305.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
DOlap arkası aydınlatmayı çok hoş yapmışsınız hocam. Onu kaktüs ile de uyumlu olacak Turkuvaz renkte yakmanızı tavsiye ederim.

Dolabınızı da internette de satılan yapışkanlı mat kaplama folyolarıyla kaplayıp bambaşka yeni bir hale getirebilirsiniz. Bu folyolar hafif sabunlu su ile kolayca yerleştirilip altındaki suyu da sıyırdığınızda çok sağlam yapışır ve fazlalıklarını keserek dilediğiniz düz emine rahatlıkla kendiniz bile uygulayabilirsiniz.

Bunun dışında masada led bir saat hoş olurdu.

Daha uygun fiyatlı benzer modellere de bakabilirsiniz.

Bu paylaştığım kalemlik de çok hoş. Dİlerseniz beyazı da satılıyor.

RGB mousepad alacağım bir tane siyah. Ortada derken?
RGB mousepad modesı geçti hocam. Çok kullanışlı d aolmuyorlar, sökülüyor ya da bozuluyor zamanla RGB özelliğ. Bunun yerine şu linkteki gibi desenli bir mousepad tercih edebilirsiniz:

RGB mouse pad alacağım bir tane siyah. Ortada derken?

RGB mouse pad pek güzel ve kullanışlı değil, yıkaması çok zor özellikle.

1743172630746.png

Siyah ile işaretlediğim yerlere çekip mouse Pad'i biraz daha büyütürseniz güzel olur, düz siyah yerine kırmızı ila karışık bir şey olabilir.

DOlap arkası aydınlatmayı çok hoş yapmışsınız hocam. Onu kaktüs ile de uyumlu olacak Turkuvaz renkte yakmanızı tavsiye ederim.

Dolabınızı da internette de satılan yapışkanlı mat kaplama folyolarıyla kaplayıp bambaşka yeni bir hale getirebilirsiniz. Bu folyolar hafif sabunlu su ile kolayca yerleştirilip altındaki suyu da sıyırdığınızda çok sağlam yapışır ve fazlalıklarını keserek dilediğiniz düz emine rahatlıkla kendiniz bile uygulayabilirsiniz.

RGB mousepad modesı geçti hocam. Çok kullanışlı d aolmuyorlar, sökülüyor ya da bozuluyor zamanla RGB özelliğ. Bunun yerine şu linkteki gibi desenli bir mousepad tercih edebilirsiniz:

Soundbarın üstünde saat var zaten hocam :D Ayrıca bilerek ledleri RGB döşedim, ama 1 günüm buna gitti çok zorladı. Sarı yerleri siyah yapmayı düşünüyorum, önerdiğiniz bir kaplama var mı?

Eki Görüntüle 2455976

Siyah ile işaretlediğim yerlere çekip mouse Pad'i biraz daha büyütürseniz güzel olur, düz siyah yerine kırmızı ila karışık bir şey olabilir.
Hocam öyle bir şeyim var da üstündeki dikişleri sökük ve sürekli kirleniyor. Rahatsız oluyorum. Kırmızı - siyah karışımı bir mousepad önerebilecek var mı?

Haklısınız hocam. 300 tl bütçem var, sizin attığınızın kırmızısı var ise alırım tak diye.

Eki Görüntüle 2455976

O kadar büyük bir şey almaya bütçem çok elverişli değil. 13 yaşındayım zaten çok bir param yok. nilizma Mermer Desenli Mouse Pad - Fiyatı, Yorumları bu mouse pad güzel duruyor, ne dersiniz?

Soundbarın üstünde saat var zaten hocam :D Ayrıca bilerek LED'leri RGB döşedim, ama 1 günüm buna gitti çok zorladı. Sarı yerleri siyah yapmayı düşünüyorum, önerdiğiniz bir kaplama var mı?

Hocam öyle bir şeyim var da üstündeki dikişleri sökük ve sürekli kirleniyor. Rahatsız oluyorum. Kırmızı - siyah karışımı bir mouse pad önerebilecek var mı?

Haklısınız hocam. 300 TL bütçem var, sizin attığınızın kırmızısı var ise alırım tak diye.

O kadar büyük bir şey almaya bütçem çok elverişli değil. 13 yaşındayım zaten çok bir param yok. nilizma Mermer Desenli Mouse Pad - Fiyatı, Yorumları bu mouse pad güzel duruyor, ne dersiniz?

Çok küçük gibi, kalitesinden şüphe etmek lazım.
Kırmızı çok az var, sistemin siyah olduğu için siyah-beyaz alınabilir, ancak beyaz az olacak şekilde, onun için konu açsanız daha yararlı olacaktır.

Eğer bütçen yoksa acele etme, paranı biriktir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı