M Mert0011 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 505 Çözümler 1 2 Temmuz 2025 #1 Setup'ı daha iyi gösterecek aksesuar arıyorum, fikirlerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2025
KaanGvn Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #2 Masa arkası led şerit ışık. Çok karanlık duruyor.
YusufKinq Femtopat Katılım 2 Temmuz 2025 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #3 Mert0011 dedi: Setup'ı daha iyi gösterecek aksesuar arıyorum, fikirlerinizi bekliyorum. Eki Görüntüle 2526115 Genişletmek için tıkla... Eğer bütçeniz varsa kesinlikle dik bir monitör alın.
Mert0011 dedi: Setup'ı daha iyi gösterecek aksesuar arıyorum, fikirlerinizi bekliyorum. Eki Görüntüle 2526115 Genişletmek için tıkla... Eğer bütçeniz varsa kesinlikle dik bir monitör alın.
M Mert0011 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 505 Çözümler 1 4 Temmuz 2025 #4 KaanGvn dedi: Masa arkası LED şerit ışık. Çok karanlık duruyor. Genişletmek için tıkla... Kameram bayağı kötü ondan dolayı çıkmış hocam yoksa bayağı yeterli. YusufKinq dedi: Eğer bütçeniz varsa kesinlikle dik bir monitör alın. Genişletmek için tıkla... 2. monitör düşünmüyorum görüntü açısından güzel olabilir ama masamda cok geniş değil ve tek görüntü olarak durur kullanacağımı sanmıyorum.
KaanGvn dedi: Masa arkası LED şerit ışık. Çok karanlık duruyor. Genişletmek için tıkla... Kameram bayağı kötü ondan dolayı çıkmış hocam yoksa bayağı yeterli. YusufKinq dedi: Eğer bütçeniz varsa kesinlikle dik bir monitör alın. Genişletmek için tıkla... 2. monitör düşünmüyorum görüntü açısından güzel olabilir ama masamda cok geniş değil ve tek görüntü olarak durur kullanacağımı sanmıyorum.