S Semih Kaan Coşkun Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar merhaba ben bilgisayarım için ekran kaydedici uygulamaları arıyorum da siz ne önerirsiniz? (OBS olmasın)
Arkadaşlar merhaba ben bilgisayarım için ekran kaydedici uygulamaları arıyorum da siz ne önerirsiniz? (OBS olmasın)
Krone Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #2 Windows Game Bar veya ekran kartın NVIDIA ise bildiğim kadarıyla ekran kartının programı ile kayıt, son anları yakalama özellikleri var.
Windows Game Bar veya ekran kartın NVIDIA ise bildiğim kadarıyla ekran kartının programı ile kayıt, son anları yakalama özellikleri var.
S Semih Kaan Coşkun Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #3 Krone dedi: Windows Game Bar veya ekran kartın NVIDIA ise bildiğim kadarıyla ekran kartının programı ile kayıt, son anları yakalama özellikleri var. Genişletmek için tıkla... yok ben uygulama olarak soruyorum
Krone dedi: Windows Game Bar veya ekran kartın NVIDIA ise bildiğim kadarıyla ekran kartının programı ile kayıt, son anları yakalama özellikleri var. Genişletmek için tıkla... yok ben uygulama olarak soruyorum
B batuhan demir yıldız Decapat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 544 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #4 Ekran kartın kendi kayıt uygulaması. Yinede OBS öneririm. Kullanmayı veya ayarlamayı bilmiyorsan veya hata alıyorsan konu aç yardımcı olayım.
Ekran kartın kendi kayıt uygulaması. Yinede OBS öneririm. Kullanmayı veya ayarlamayı bilmiyorsan veya hata alıyorsan konu aç yardımcı olayım.