Bilgisayar için gamepad önerisi

egeyardimli

Hectopat
Katılım
3 Nisan 2020
Mesajlar
181
Merhaba. Bilgisayarımdan GoW ve MK gibi oyunlar için gamepad almak istiyorum. Bütçem 800-1500 arası. Şöyle bir sorun var bilgisayarımda Wi-Fi ve Bluetooth desteği yok kuzenim USB Bluetooth sağlayıcı gibi bir şeyle kullanabileceğimi söylüyor yine de bilgisi olan anlatırsa sevinirim. Kablosuz alsam az önceki yöntemle çok gecikme olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
9 yıldır Xbox 360 Wireless kullanıyorum memnunum. Bu saatten sonra alınır mı? Alınmaz. Xbox 9. Nesil Kontrolcü ve USB Bluetooth alırsanız bayağı uzun yıllar götüreceğini tahmin ediyorum.
 
Merhaba. Bilgisayarımdan GoW ve mk gibi oyunlar için gamepad almak istiyorum. Bütçem 800-1500 arası. Şöyle bir sorun var bilgisayarımda Wi-Fi ve Bluetooth desteği yok kuzenim USB Bluetooth sağlayıcı gibi bir şeyle kullanabileceğimi söylüyor yine de bilgisi olan anlatırsa sevinirim. Kablosuz alsam az önceki yöntemle çok gecikme olur mu?

Hocam zaten alacağın gamepadin içinden bağlantı sağlaması için USB şeklinde aparat geliyor.
 
9.nesik Xbox gamepadi çok güzel. Kendi içinde Bluetooth'u var, ve Windows'a göre optimize etmişler, çok iyi çalışıyor. Xbox 2.4 GHz wireless adaptörü internette satılıyor ama pahalı, bence de gerek yok. Ama gamepad üzerindeki jak girişi Bluetooth ile bağlanıldığında ses aktarmıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı