Bilgisayar için kompresör tavsiyesi

C-Note

Kilopat
Yer
Batman
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bilgisayar temizliği için bir kompresöre ihtiyacım var bütçem Max. 200 TL. Bilgisayarı kompresörle temizlerken dikkat edilmesi gereken hususlar var mı? Mesela ekran kartı temizlerken soğutucu kart arasında boşluk var oraya belirli bir uzaklıkta hava uygularsak problem olur mu veya güç kaynağına direkt hava uygulamak bir probleme yer açar mı? Benim sadece bildiğim fanların dönmemesi gerekiyor. Tecrübeli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Havayı tutarken fanların dönmesini engelleyin, çok hızlı dönerse zarar görebilir. Onun haricinde detaylı temizlik için elektronik parçalara uygun kontakt sprey de kullanabilirsiniz. Nette satılıyor.

Hocam böyle bir makine alabilirsiniz? Fanlar için araya kalem gibi bir şey koyarak dönmesini engelleyebilirsiniz.

Ya galiba tek ben fön makinesi kullanıyorum ama cidden işe yarıyor
Ben de fön makinesi kullanıyorum aslında onu önerecektim ama kompresör istemiş arkadaş. 2500 watt olan çok güçlü fön makineleri var. Şu mesela aşırı kuvvetli üflüyor:

Ben de fön makinesi kullanıyorum aslında onu önerecektim ama kompresör istemiş arkadaş. 2500 Watt olan çok güçlü fön makineleri var. Şu mesela aşırı kuvvetli üflüyor:

Aynen ben hatta ucuna evde kendim bir aparat yaptım ucunu çok daha ince yaptım böylelikle daha iyi oldu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı