Bilgisayar için kullanabilecek yararlı uygulamalar nelerdir?

Mem Reduct da boş iş bence. Kısıtlı miktar belleklerle belki işe yarıyordur da onun haricinde gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Hocam geçenlerde LoL oynarken, bilgisayar RAM kullanımı %100'e ulaşmış neredeyse. Görev Yöneticisi'nden baktım, Total her şey 4 GB RAM kullanıyor ama 16 GB RAM kullanılıyor görünüyor. Uygulamayı indirdim 2 dakika, bir anda düştü RAM kullanım oranı, 8GB falan temizledi. Windows 11 rezalet bir şey şu kaynak kullanımı konusunda. Ne kullanıyor o kadar RAM'i gözükmüyor bile. Ondan dolayı ekledim.

ClickmonitorDDC. Sağ alttan ses açma kısma kısmından masaüsytü bilgisayarınızın monitör parlaklığını anlık olarak değiştirebilirsiniz. Çok kullanıyorum ve yararlı buluyorum.

Hocam geçenlerde LoL oynarken, bilgisayar RAM kullanımı %100'e ulaşmış neredeyse. Görev Yöneticisi'nden baktım, Total her şey 4 GB RAM kullanıyor ama 16 GB RAM kullanılıyor görünüyor. Uygulamayı indirdim 2 dakika, bir anda düştü RAM kullanım oranı, 8GB falan temizledi. Windows 11 rezalet bir şey şu kaynak kullanımı konusunda. Ne kullanıyor o kadar RAM'i gözükmüyor bile. Ondan dolayı ekledim.

Windows 11'de genel bir dengesizlik olduğuna katılıyorum. Forumda herkes boşta 6-8 GB bellek kullanıyor diye şikayet ederken bende 2.7 GB falan kullanıyordu. Üstelik bende 32 GB bellek var, yani diğerlerine göre daha da fazla kullanması lazım.

Oynanışa etki etmiyorsa ne kadar kullandığının pek önemi yok hocam. O yüzden onu takip edip devamlı temizlik yapmak boş iş bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı