Bilgisayar için oyun kolu önerisi

Suvolta

Hectopat
Yer
Ankara-İstanbul-Trabzon
Daha fazla  
Merhaba, sadece bilgisayar kullanımı için kol arayışındayım. Elimde şu anda DualSense ve DualSense Edge modelleri mevcut. Birkaç ay öncesine kadar Xbox series (7. nesil) kol da kullanıyordum ki 3. yılını doldurduğu sıralarda bozuldu. Her ne kadar kol sayılmasa da elimde ROG Ally X'de mevcut.

Özellikle yarış ve aksiyon-RPG (klavye-mouse kültüründen gelen birisi olarak saf aksiyon oyunlarında kullanacak kadar cihazlara hakim değilim) oyunları için kol arayışındayım. Direksiyon seti almayı düşündüm ancak hem kurulumunun zahmetli olması hem de fazla yer kaplaması nedeniyle vazgeçtim. Bütçe konusunda bir kısıtlamam yok, ama minimal kurulum ve pratiklik benim için önemli.

Özellikle Xbox kollarının tetik tuşlarında yer alan titreşim motorları, yarış oyunlarında bana büyük keyif veriyordu. Bu tarz tetiklerde geri bildirim (İmpulse Trigger) sunan ve kaliteli bir alternatif var mı? Yoksa Xbox Elite 2 ya da düz model Starfield tarzı süslü bir ürüne mi yönelmeliyim?

Merhaba, sadece bilgisayar kullanımı için kol arayışındayım. Elimde şu anda DualSense ve DualSense Edge modelleri mevcut. Birkaç ay öncesine kadar Xbox series (7. nesil) kol da kullanıyordum ki 3. yılını doldurduğu sıralarda bozuldu. Her ne kadar kol sayılmasa da elimde ROG Ally X'de mevcut.

Özellikle yarış ve aksiyon-RPG (klavye-mouse kültüründen gelen birisi olarak saf aksiyon oyunlarında kullanacak kadar cihazlara hakim değilim) oyunları için kol arayışındayım. Direksiyon seti almayı düşündüm ancak hem kurulumunun zahmetli olması hem de fazla yer kaplaması nedeniyle vazgeçtim. Bütçe konusunda bir kısıtlamam yok, ama minimal kurulum ve pratiklik benim için önemli.

Özellikle Xbox kollarının tetik tuşlarında yer alan titreşim motorları, yarış oyunlarında bana büyük keyif veriyordu. Bu tarz tetiklerde geri bildirim (impulse trigger) sunan ve kaliteli bir alternatif var mı? Yoksa Xbox Elite 2 ya da düz model Starfield tarzı süslü bir ürüne mi yönelmeliyim?

Wraith'ten alabilirsin hocam. Şu an aktif olarak BigBig Won Hale kullanıyorum, güzel bir gamepad. Ama görünüşe bir tık önem veriyorsan bunun bir üst modelini daha çok sevdim ben, görünüş olarak. Salak gibi gittim bunu aldım :)

Özellikle Xbox kollarının tetik tuşlarında yer alan titreşim motorları, yarış oyunlarında bana büyük keyif veriyordu. Bu tarz tetiklerde geri bildirim (İmpulse Trigger) sunan ve kaliteli bir alternatif var mı? Yoksa Xbox Elite 2 ya da düz model Starfield tarzı süslü bir ürüne mi yönelmeliyim?
Bence xbox lisanslı kollara yönelmek daha mantıklı i direkt xbox kolundansa. Gamesir g7 he modeli kablolu olmasına rağmen bence en kaliteli alternatiflerden birisi. Hem hall effect sticklere sahip hem de mekanik tuşlara. Üstüne titreşim motorları da tatmin ediyor Xbox lisansı olduğundan güzel bir geri bildirim sunuyor.

Kusura bakmayın konu içeriğine yazmamışım önceliğim kablosuz kullanım. Bahsi geçen ürünlerde tetik motoru mevcut mu?

Hocam inan hiç fark etmedim genelde FIFA oynuyorum ve normal titreşim hisseditorum bahsettiğim kolda tetikte hissetmedim hiç.

Bunu yeni aldım ve inanılmaz rahat kaliteli bir game pad PC için kesinlikle öneririm.

Güzel ürün arkadaşımda var fakat bunun yerine bıgbıg alınması daha iyi olur bence hem arkadaş aksiyon oyunları ve yarış oynuyor makro sayısıda fazla bahsettiğim gamepadlerde.

Kusura bakmayın konu içeriğine yazmamışım önceliğim kablosuz kullanım. Bahsi geçen ürünlerde tetik motoru mevcut mu?
Hocam kablosuzlarda olmuyor genelde ama flydigi vader 4 proya bakarsanız kablosuz ve tetik motoru bulunan bir kol lakin tetik motoru kalitesine internetten bakmanızı öneririm ben kendim deneyimlemediğim için tam bilemiyorum malesef kalitesini

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı