Bilgisayar için PlayStation kolu tavsiyesi

Desert Vortex

Decapat
Daha fazla  
FIFA 19, WWE 2K18 vb gibi oyunlar için konsol almayı düşünüyorum. Bu tarz oyunları klavye ile oynarsam fazla keyif alamayacağımı düşünüyorum. Önerdiğiniz konsol var mı? Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerden link atarsanız çok iyi olur. İlk defa bilgisayar için konsol alacağım ondan neyin nasıl yapılacağını bilmiyorum çok fazla. Aldıktan sonra elimde patlamaması için yardımcı olursanız sevinirim.

PlayStation dedim ama neyse. Ayrıca trendyol da 50 TL'ye 1 tane buldum fakat neden diğerlerinin yanında bu kadar ucuz anlayamadım.

PlayStation dedim ama neyse. Ayrıca Trendyol da 50 TL'ye 1 tane buldum fakat neden diğerlerinin yanında bu kadar ucuz anlayamadım.

Koruyucu silikon kılıf diye yazıyor hocam başlığında. Screenshot_19.png

FIFA 19, WWE 2K18 vb gibi oyunlar için konsol almayı düşünüyorum. Bu tarz oyunları klavye ile oynarsam fazla keyif alamayacağımı düşünüyorum. Önerdiğiniz konsol var mı? Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerden link atarsanız çok iyi olur. İlk defa bilgisayar için konsol alacağım ondan neyin nasıl yapılacağını bilmiyorum çok fazla. Aldıktan sonra elimde patlamaması için yardımcı olursanız sevinirim.
Xbox kolu alırsan optimizasyon sorunu yaşamazsın zaten pc deki bütün oyunlar bu kola göre çıkıyor , Ps kolu alırsan daha ucuz olur dualsenseX gibi aracı uygulama kullanman gerekir pc ye tanıtman için ama yine sorunsuz kullanırsın bu ikisinden birini alacaksan ps kolu al bence 300-400 lira daha ucuz. Yok başka marka gamepad alacağım ps ve xbox a para yetmez diyorsan kesinlikle orta kalite bir ürün al 100 liralıklardan çok aldım hepsi elimde kaldı ya titreşim motoru bozuldu ya bataryası cartayı çekti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı