Bilgisayar için ses sistemi önerisi

Osefcelik41

Hectopat
Yer
İstanbul/Kadıköy
Daha fazla  
Meslek
Influencer/Kripito
Dostlar selam,

Aktif olarak 5 senedir bilgisayarımda Logitech Z533 2.1 ses sistemi kullanıyorum.

Ses konusunda fazla takıntılı biri olarak yeni bir ses sistemine geçmek istiyorum, bu sefer 5.1 veya 7.1 de olabilir diye düşündüm. Bütçeyi aşırı zorlamayacak, maksimum 10 bin TL olacak şekilde ses sistemi önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soundbar düşünür müsünüz?

Kulaklık al gec bence. Bende Z506 var, tube AMP var dandik bir tane, bir tane ses karti filan var ama gun sonunda monitorun dahili hoparloru ile kulakligi kullanıyorum. Biraz heves isi oluyor :D illa da alacağım diyorsan edifierin modellerine bakabilirsin F/P, Logitech'in 5 1, 7 1 varsa bakabilirsin 2.el filan, Logitech uzmez, beceririm dersen 2. el bw filan bakabilirsin. Bu Razer'in soundbarlarina bakabilirsin, hem Razer Chroma filan ortama hos hava da verir, hem de kafa takibi mi ne bir teknoloji koymuslardi diye aklimda kalmis.

Kulaklık al gec bence. Bende Z506 var, tube AMP var dandik bir tane, bir tane ses karti filan var ama gun sonunda monitorun dahili hoparloru ile kulakligi kullanıyorum. Biraz heves isi oluyor :D illa da alacağım diyorsan edifierin modellerine bakabilirsin F/P, Logitech'in 5 1, 7 1 varsa bakabilirsin 2.el filan, Logitech uzmez, beceririm dersen 2. el bw filan bakabilirsin. Bu Razer'in soundbarlarina bakabilirsin, hem Razer Chroma filan ortama hos hava da verir, hem de kafa takibi mi ne bir teknoloji koymuslardi diye aklimda kalmis.

Hocam kulaklık falan en alası var zaten ama bilgisayarda iş gereği çok vakit geçiriyorum ve oyun oynamak dışında kulaklık takmayı ev içinde hiç sevmem. Ses sistemini 5 senedir çok aktif kullanıyorum upgrade etme vakti geldi ondan öneri istedim :)

https://www.trendyol.com/lg/snh5-60...253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme kendim kullanıyorum apartmanın dışından duyuluyor bassları çok iyidir.

Daha önceden normal 2.1 ses sistemlerinden kullandınız mı? Onlardan daha iyi mi performans veriyor soundbarlar?

Hocam kulaklık falan en alası var zaten ama bilgisayarda iş gereği çok vakit geçiriyorum ve oyun oynamak dışında kulaklık takmayı ev içinde hiç sevmem. Ses sistemini 5 senedir çok aktif kullanıyorum upgrade etme vakti geldi ondan öneri istedim :)

Daha önceden normal 2.1 ses sistemlerinden kullandınız mı? Onlardan daha iyi mi performans veriyor soundbarlar?
Hocam görmüş olduğunuz üzere bu 600W 4.1 demiş olduğunuz 2.1 hoparlörlerde ise genelde 60W civarlarında olur. Yani bir sinema kadar ses alabiliyorsunuz arada uçurum var.

Son düzenleme:
https://www.trendyol.com/lg/snh5-60...253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme Kendim kullanıyorum apartmanın dışından duyuluyor bassları çok iyidir.
Televizyon için güzel ama bilgisayarda kullanmak için optik ses çıkışı olması lazım anakartta o da zaten üst düzey kartlarda var benim anakar B500m-k olduğu için bende yok maalesef. Bende alacaktım ama araştırınca kullanamayacağımı gördüm. Bluetooth bağlantısında ses kayması oluyormuş sanırım tv odaklı bir ürün olduğu için normal

Biraz daha koyabilirsen üstüne z906 öneririm 1 yıldır kullanıyorum. İkinci elde bakabilirsin ucuza

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostlar selam,

Aktif olarak 5 senedir bilgisayarımda Logitech Z533 2.1 ses sistemi kullanıyorum.

Ses konusunda fazla takıntılı biri olarak yeni bir ses sistemine geçmek istiyorum, bu sefer 5.1 veya 7.1 de olabilir diye düşündüm. Bütçeyi aşırı zorlamayacak, maksimum 10 bin TL olacak şekilde ses sistemi önerilerinizi bekliyorum.

Kullandığınız süreçte memnunmusuydunuz bende almayı düşünüyorum. Creative 2+1 var yaklaşık 15 yıllık artık yazları cızırtı yapmaya başladı. Bana net ses kaliteli olsun istiyorum bass da yeterli geleceğini düşünüyorum. Creative dan sonra güzel bir upgrade olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı