Bilgisayar ile telefonun USB bağlantısı sürekli kopuyor

Driver Booster , Driver Genius , Glary Utilities 5, CPUBalance, ParkControl, Game Booster 3, Mem Reduct, Process Lasso, Revo Uninstaller 2.0.5, Wise Game Booster 1.39, Wise Registry Cleaner 9.55
Sizin siteden bakarak Glary Utilites yüklemiştim ben ama artık tavsiye etmiyor musunuz? Aynı şekil Recep Baltaş Driver Genius öneriyor diye bu sürücü bulucuyu indirmiştim.
Driver Booster , Driver Genius , Glary Utilities 5, CPUBalance, ParkControl, Game Booster 3, Mem Reduct, Process Lasso, Revo Uninstaller 2.0.5, Wise Game Booster 1.39, Wise Registry Cleaner 9.55
Ayrıntılı kaldırma için Revo yüklemiştim iObit'in kaldırma programı dışında bir tek saglam bu vardı, öneriniz var mı yoksa kullanmamı önermiyor musunuz başka kaldırma program?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yazılan programları tavsiye etmiyorum. Recep bey önermesi benim veya başka birinin de önerdiği anlamına gelmemektedir.
Kaldırma programları kullanmaya gerek yok en doğru ve hatasız kaldırma işlemini zaten Windows program kaldır yapıyor. Eğer bunun ile kaldırılamayan birşeyler varsa en son ihtimal olarak tavsiye edebiliriz. Bu yüzden bilgili biri önermedikçe oluşan duruma göre kullanılabilecek programlardır, haricinde kullanmayı önermiyorum.

Bu yazılan programları tavsiye etmiyorum. Recep bey önermesi benim veya başka birinin de önerdiği anlamına gelmemektedir.
Kaldırma programları kullanmaya gerek yok en doğru ve hatasız kaldırma işlemini zaten Windows program kaldır yapıyor. Eğer bunun ile kaldırılamayan birşeyler varsa en son ihtimal olarak tavsiye edebiliriz. Bu yüzden bilgili biri önermedikçe oluşan duruma göre kullanılabilecek programlardır, haricinde kullanmayı önermiyorum.
Recep bey ve birçok hatta sizin dışınızda hangi admini görsem temel bakım konusunun linkini atarlar, o yüzden şaşırdım peki benim asıl sorunuma gelirsek onun çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon şarj atladıkça bağlantı kesiliyor, 1 dakika bile durmuyor nasıl düzelteceğiz şunu ya?
6 yıllık konuya yazıyorsun. Türkçen yok gibi bir şey. Detaylı açıklama telefon cihaz bilgisi sıfır.
Nasıl bir yardım istemek bu?

6 yıllık konuya yazıyorsun. Türkçen yok gibi bir şey. Detaylı açıklama telefon cihaz bilgisi sıfır.
Nasıl bir yardım istemek bu?
6 yıl içerisinde sürekli agresif tutumunuzu korumanız hatta bir ileri seviyeye taşımanız beni hayran bıraktı Murat bey :D gelip gidip milleti azarlamışsınız bırakın da insanlar forumda sosyalleşsinler. Eksikse yardımcı olmayın, uğraşmayın, ama azarlamayın insanları.
telefon şarj atladıkça bağlantı kesiliyor 1 dakika bile durmuyor nasıl düzelticez şunu ya
Windows 10 için, ayarlardan geliştirici seçenekleri -> Geliştirici modu ve Cihaz keşfi'ni aktif hale getirmek sorunumu çözdü benim.

6 yıl içerisinde sürekli agresif tutumunuzu korumanız hatta bir ileri seviyeye taşımanız beni hayran bıraktı Murat bey :D gelip gidip milleti azarlamışsınız bırakın da insanlar forumda sosyalleşsinler. Eksikse yardımcı olmayın, uğraşmayın, ama azarlamayın insanları.
Demek ki 6 yıl içinde insanlar iyileştireceklerinize kötüleştirdikleri anlamına geliyor ki bu şekilde davranıyorum :)
Sosyalleşmek anlamsız Türkçeleşmeye gidiyorsa, ilerleyeceğimize kötüleşiyorsak bu konuda yanlışı olan ben değilim başkasında aramak lazım sorunu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı