Bilgisayar imleci dışında her yeri kilitleniyor

Kbaish

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, oyun girecekken vesaire genelde bilgisayarımın imleci harici her yeri kilitleniyor. Ne alt F4 atabiliyorum ne de programlara tıklayabiliyorum sadece PC düğmesinden basılı tutunca kapanıyor sadece, fotoğrafı da bu şekilde. Video atamıyorum mouse imleci oynuyormuş gibi hayal edin.

Dosya Ekleri

• 6CDEA239-7A82-49AF-94E8-E17F2C7388CE.png
    6CDEA239-7A82-49AF-94E8-E17F2C7388CE.png
    379,6 KB · Görüntüleme: 75
Tamamdır hocam denerim teşekkürler.
Rica ederim. Samsung SSD'nin sahte mi orijinal olduğunu Samsung Magician programından görüntüleyebilirsin. Sansürlü olarak ekran görüntüsünü koyuyorum. Samsung Magician Software linki (aşağı inince göreceksin): 860 EVO SATA 2.5" SSD 500GB | Samsung Destek TR
Eğer Genuine olarak görüyorsan SSD orijinaldir. Eğer SSD sahteyse Not Genuine ibaresi yazacaktır. Benim başıma Samsung 970 Evo SSD'de geldi sahte olayı ekran görüntüsüyle birlikte alıp tarafıma birebir değişim veya para iadesi sundular. Bende paramı alıp online shop samsung'un sitesinden 970 Pro siparişi geçtim zamanında. Başına belki gelmiş olabilir bilemem.
1659539086994.png

Bundan önce ilk böyle olduğunda Windows bilgisayarı her açtığımda scanning and repairing yapıyordu CMD'den kapadım ondan sonra tekrar tekrar olmaya başladı galiba.

Minidump dosyası ne oluyordu hocam, bir de Intel'in otomatik sürücü güncelleme uygulamasını yükledikten sonra bunlar oldu galiba pek emin değilim ama.

Hocam garantiye nasıl yollayacağımı bilmiyorum ne yapmam gerekiyor.
Amazon'dan bir ürün alıpta iade hiç etmedim ve garantiye yollamadım o prosedür nasıl işliyor hiç bilmiyorum.

Windows klasörünün içinde minidump klasörü vardır. O klasörün minidump dosyaları var. Minidump dosyalarını okuyarak mavi ekranın nedeni bulunabiliyor.

Tabii şu an biri bakar mı bilmiyorum. Bakmazsa da ben bakacak kişiye ulaştırmaya çalışırım.

Anladım hocam yaşarsam sorunu minidump dosyasını atarım o zaman teşekkür ediyorum eksik olmayın.

Rica ederim. Samsung SSD'nin sahte mi orijinal olduğunu Samsung Magician programından görüntüleyebilirsin. Sansürlü olarak ekran görüntüsünü koyuyorum. Samsung Magician software linki (aşağı inince göreceksin): 860 EVO SATA 2.5" SSD 500GB | Samsung Destek TR
Eğer genuine olarak görüyorsan SSD orijinaldir. Eğer SSD sahteyse not genuine ibaresi yazacaktır. Benim başıma Samsung 970 EVO SSD'de geldi sahte olayı ekran görüntüsüyle birlikte alıp tarafıma birebir değişim veya para iadesi sundular. Bende paramı alıp Online shop Samsung'un sitesinden 970 Pro siparişi geçtim zamanında. Başına belki gelmiş olabilir bilemem.
Eki Görüntüle 1473258

Amazon'dan bir ürün alıp da iade hiç etmedim ve garantiye yollamadım o prosedür nasıl işliyor hiç bilmiyorum.

Tamamdır hocam bakarım sürücüsünü hep kullanıyorum ama hiç genuine olayına bakmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı