Bilgisayar indirme yaparken donuyor

burakk7

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. SSD'nin sağlığı %99 olmasına rağmen herhangi bir indirme yaparken veya bir uygulama kurarken bilgisayar aşırı derecede yavaşlıyor. Görev Yöneticisi'nden baktığım zaman diskin %100 olarak kullanıldığını görüyorum. Bu durum normal midir?

Not: SSD'yi haziran ayında almıştım sağlığının bu kadar kısa sürede azalması normal mi?

Eğer garantisi devam ediyorsa bir görüşün firmayla. Ayrıca benim Sandisk 3D M2'm için firmware güncellemesi vardı Dashboard uygulamasında. Onu yapmıştım. Belki sizinkinde de firmware güncelleme olayı olabilir. Öncesinde yine önemli şeyleri yedeklemekte fayda var. Normalde bir sorun olmuyor ama bazen SSD formatlanmış gibi olabiliyor. Fakat bunun gibi hataları çözebilir.

Eğer garantisi devam ediyorsa bir görüşün firmayla. Ayrıca benim SanDisk 3D M.2'm için Firmware güncellemesi vardı Dashboard uygulamasında. Onu yapmıştım. Belki sizinkinde de Firmware güncelleme olayı olabilir. Öncesinde yine önemli şeyleri yedeklemekte fayda var. Normalde bir sorun olmuyor ama bazen SSD formatlanmış gibi olabiliyor. Fakat bunun gibi hataları çözebilir.

Hocam SSD'nin üstüne soğutucu bloğu takmaya çalışırken. Biraz zorlanmıştım birkaç kez SSD'yi söküp tekrar taktım onunla alakalı olabilir mi?

Ama sıcaklık değerleri normal. Anakartın soğutucu blokları gayet rahat takılıyor aslında. Siz harici bir soğutucu mu taktınız? SSD'nin slota iyi oturduğuna emin olun. Gerçi tam oturmasa vidalanmazdı

Harici bir soğutucu takmadım. Bu SSD'yi eski bilgisayarımda da kullanıyordum hiç böyle bir problem yaşamadım ancak Windows farklı bir diskte kuruluydu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı