Bilgisayar Intel HD Graphics'i tanımıyor

kaancl3344

Hectopat
Katılım
6 Mayıs 2014
Mesajlar
58
Yer
Mersin, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarımda i7 6700k var fakat sistemim daima ekran kartında çalışıyor güç tasarrufu için HD graphics kullanmak istiyorum fakat hiç bir yerde böyle bir seçenek yok. Hatta ve hatta aygıt yöneticisinde bile bulamıyorum üstelik driver istediğim de de hata alıyorum sistemim gerekli özellikleri karşılamıyor diye ki Windows'un en son sürmünü kullanmama rağmen... Ayarlarda bir bilinmeyen aygıt var ama Intel HD Graphics olduğunu sanmıyorum, yine de detaylı bilgisini atacağım belki siz bana ne olduğunu söyleyebilirsiniz. Laptop kullanıyorum Monster Tulpar 9.2.

373678
373679
373677
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü bilgisayarda harici ekran kartı takılıyken onboard kart devredışı bırakılır. Kullanmak için ekran kartını sökmen gerek. Benim tavsiyem MSI afterburner ile kartın işlemci ve bellek hızını minumuma getirmek. Böylece tüketimi 15-20 watt'a kadar düşecektir. :D
373697
 
Bilinmeyen aygıtın ayrıntılar kısmında donanım kimliklerini bulun. Orada ilk satırda yazan kısmı kopyalayıp google'da arama yapın. Size hangi cihaza ait olduğu bilgisini google söyleyecektir.
 
Yahu adam nerede masaüstü demiş? Laptop kullanıyor :)

Neyse. GTX 1080 gibi güçlü harici GPU olan laptoplarda dahili GPU devre dışıdır. Sürücüsü kurulmayan aygıt başka bir aygıt. Donanım Kimliği'ni yazın.
İntelin sitesinde masaüstü yazıyor. Herhangi bir u,m,t gibi ibare olmayınca direkt masaüstüdür diye atladım konuya. Kusura bakmayın. :)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı