Bilgisayar İnternet Bağlantısı Var Ama Siteler Açılmıyor

Daha fazla  
Merhaba, dün akşamdan beri bilgisayarda internete bağlanamıyorum. Modeme bağlanıyorum, “İnternete bağlı” yazıyor, internet var yani, ama sitelere ve uygulamalara girmeye çalıştığım zaman “İnternet yok” ya da “İnternet erişiminiz engellendi” gibi hatalar alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi sosyaller.

DNS adresini 1.1.1.1 veya 8.8.8.8 olarak değiştirmeyi deneyin. Ayrıca modem arayüzünden yapabiliyorsanız google.com'a ping ve traceroute testi yapmayı deneyin. Gidiyor mu modemden?

DNS adresini 1.1.1.1 veya 8.8.8.8 olarak değiştirmeyi deneyin. Ayrıca modem arayüzünden yapabiliyorsanız google.com'a ping ve traceroute testi yapmayı deneyin. Gidiyor mu modemden?

Diğer cihazlarda böyle bir sorun yok yani sorunun modem ile alakalı olduğunu sanmıyorum. DNS değiştirmek işe yarar mı?

Diğer cihazlarda sorun yoksa sorunlu yere odaklanalım.

En başta internetin düzgünce çalışması için ağ sürücülerinizi kaldırıp el ile en son sürümü kurun. Hatalı Windows güncellemeleri bozabiliyor ağ sürücülerini.

Sorun çözülmez ise bağlantı türünü değiştirin. Kablo ise Wi-Fi, Wi-Fi ise kablolu bağlanın.

Yine sorun çözülmez ise DNS adresini değiştirmeyi deneyin.

İstediğiniz sırayla deneyin. Dilerseniz önce DNS değiştirmeyi deneyin.

Diğer cihazlarda sorun yoksa sorunlu yere odaklanalım.

En başta internetin düzgünce çalışması için ağ sürücülerinizi kaldırıp el ile en son sürümü kurun. Hatalı Windows güncellemeleri bozabiliyor ağ sürücülerini.

Sorun çözülmez ise bağlantı türünü değiştirin. Kablo ise Wi-Fi, Wi-Fi ise kablolu bağlanın.

Yine sorun çözülmez ise DNS adresini değiştirmeyi deneyin.

İstediğiniz sırayla deneyin. Dilerseniz önce DNS değiştirmeyi deneyin.

Hepsini denedim olmadı maalesef.

Wi-Fi'ya bağlıyım internet var ama yok gibi garip bir durum.

Merhaba, dün akşamdan beri bilgisayarda internete bağlanamıyorum. Modeme bağlanıyorum, “İnternete bağlı” yazıyor, internet var yani, ama sitelere ve uygulamalara girmeye çalıştığım zaman “İnternet yok” ya da “İnternet erişiminiz engellendi” gibi hatalar alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi Sosyaller.

Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlayın. GoodbyeDPI ve VPN tarzı bir şey varsa kaldırın. Antivirüs kullanıyorsanız geçici olarak devre dışı bırakın. Bunları yapıp deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı