Bilgisayar internete bağlanmıyor

Canon

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarı ilk topladığımda internete girebiliyordum sonra kardeşimin bilgisayarının parçaları geldi. Onu topladım ve sorunlu bir bileşen vardı. Benim sistemdeki işlemciyi ve ekran kartını taktım ve interneti de hep kardeşime kullandırttım (Kablo yetmiyordu). İnternet kablosunu ben taktığımda interneti görmez oldu bilgisayar, modemde ışık yanıyor ve anakartta görüyor yani ışıkları yanıyor. Sorun gider dediğimde de driverlardan bahsediyor fakat driverların hepsi de var. Tüm driverları silip tekrar nasıl yüklerim? Ben kendi anakartın sitesinden LAN driver'ını indirdim fakat tepki vermiyor.

Anakartım: ASUS ROG STRIX B450-F

Son düzenleyen: Moderatör:
Mevcutta ağ sürücüsü var ise tamamen kaldırın. Aşağıdan LAN ve isterseniz diğer sürücüleri de indirip kurun. Kabloyu takınca sağ alt kısımdaki Aü simgesi ne durumda oluyor?

Kabloyu takmak bir şey değiştirmiyorum simge hep aynı yuvarlak dünya simgesi, simgenin sol altında da kırmızı bir yuvarlak var. LAN sürücülerini silip tekrar yüklemeyi deneyeyim. Son olarak kardeşimin aygıt yöneticisindeki ağ bağdaştırıcıları ile benim ağ bağdaştırıclarım aynı sadece onda controller diye bir şey var.
Mevcutta ağ sürücüsü var ise tamamen kaldırın. Aşağıdan LAN ve isterseniz diğer sürücüleri de indirip kurun. Kabloyu takınca sağ alt kısımdaki Aü simgesi ne durumda oluyor?

Sildim yüklemeye çalıştım fakat tepki vermiyor setup, setup'a tıklıyorum hiçbir şey olmuyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı