NyanKa Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 205 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2024 #1 Merhaba. Başlıkta da olduğu gibi internete bağlı ancak sayfalar açılmıyor. Sadece bilgisayarda böyle. Telefonlarda çalışıyor. Ağ değiştirmeyi denedik gene de olmuyor. Aklınıza gelen bir şey var mı?
Merhaba. Başlıkta da olduğu gibi internete bağlı ancak sayfalar açılmıyor. Sadece bilgisayarda böyle. Telefonlarda çalışıyor. Ağ değiştirmeyi denedik gene de olmuyor. Aklınıza gelen bir şey var mı?
M Mehmetylcn03 Centipat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 243 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Temmuz 2024 #2 Wi-Fi simgesinde ne tür bir işaret var?
NyanKa Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 205 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2024 #3 Mehmetylcn03 dedi: Wi-Fi simgesinde ne tür bir işaret var? Genişletmek için tıkla... Önce sınırlı diyordu. Modemi yeniden başlattım. Şuan bağlanamıyorum bile. LAN kablosu ile koblolu ulaşabiliyorum.
Mehmetylcn03 dedi: Wi-Fi simgesinde ne tür bir işaret var? Genişletmek için tıkla... Önce sınırlı diyordu. Modemi yeniden başlattım. Şuan bağlanamıyorum bile. LAN kablosu ile koblolu ulaşabiliyorum.
Yusufis Picopat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 259 Çözümler 5 Yer Sakarya 10 Temmuz 2024 #4 DNS sorunu olabilir. Bu vidoya göz atın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Not: Bu yöntemin işe yaradığını söylüyorlar ancak bende yaramadı, ben format atarak çözdüm sorunu.)
DNS sorunu olabilir. Bu vidoya göz atın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Not: Bu yöntemin işe yaradığını söylüyorlar ancak bende yaramadı, ben format atarak çözdüm sorunu.)