fermger Decapat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 30 25 Temmuz 2025 #1 Bilgisayarda Ethernet bağlandı gösteriyor ama interneti kullanamıyorum hiçbir şekilde. Telefondan Wi-Fi ile bağlanıyorum orada normal bir şekilde bir sıkıntı olmuyor. Ne yapabilirim?
Bilgisayarda Ethernet bağlandı gösteriyor ama interneti kullanamıyorum hiçbir şekilde. Telefondan Wi-Fi ile bağlanıyorum orada normal bir şekilde bir sıkıntı olmuyor. Ne yapabilirim?
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.327 Çözümler 40 Yer Cayman Adaları 25 Temmuz 2025 #2 Başka bir Ethernet kablosu dene.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.084 Makaleler 1 Çözümler 96 Yer Tekirdağ 25 Temmuz 2025 #3 Ethernet kablosunda veya Ethernet sürücüsünde sorun olabilir. Başka kabloyla deneyin. Aygıt Yöneticisi'nde sarı ünlem var mı?
Ethernet kablosunda veya Ethernet sürücüsünde sorun olabilir. Başka kabloyla deneyin. Aygıt Yöneticisi'nde sarı ünlem var mı?
fermger Decapat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 30 25 Temmuz 2025 #4 Collavino dedi: Ethernet kablosunda veya Ethernet sürücüsünde sorun olabilir. Başka kabloyla deneyin. Aygıt Yöneticisi'nde sarı ünlem var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok kablo bağlantılarında ışık yanıyor aslında ama deniyecem yine de
Collavino dedi: Ethernet kablosunda veya Ethernet sürücüsünde sorun olabilir. Başka kabloyla deneyin. Aygıt Yöneticisi'nde sarı ünlem var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok kablo bağlantılarında ışık yanıyor aslında ama deniyecem yine de