2 274000 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 597 Makaleler 1 6 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar bunu nasıl çözerim, habire şalteri kapamak istemiyorum.
TheTopraks Hectopat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 164 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2020 #2 Aldığın mouse ve klavyenin ayarları öyledir. Benim eski klavyem de öyleydi. Sorun teşkil etmiyor benim için.
Aldığın mouse ve klavyenin ayarları öyledir. Benim eski klavyem de öyleydi. Sorun teşkil etmiyor benim için.
PanxeR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 1.847 Çözümler 16 6 Mayıs 2020 #3 Uyku modunda olmadığından emin misin.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.386 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 6 Mayıs 2020 #4 Erp yi aktif ediniz
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.652 Makaleler 2 Çözümler 12 6 Mayıs 2020 #5 Bios'tan bişey kapatmayın. Biosta ERP aktive edin. Düzelir.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.386 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 6 Mayıs 2020 #6 temmuzz dedi: BIOS'tan bir şey kapatmayın. BIOS'ta erp aktive edin. Düzelir. Genişletmek için tıkla... Pardon pardon erp idi yanlış yazdım hemen kaldırıyorum kafan gitti geldi dağılım hocam PWM nereden geldiyse aklıma.
temmuzz dedi: BIOS'tan bir şey kapatmayın. BIOS'ta erp aktive edin. Düzelir. Genişletmek için tıkla... Pardon pardon erp idi yanlış yazdım hemen kaldırıyorum kafan gitti geldi dağılım hocam PWM nereden geldiyse aklıma.
2 274000 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 597 Makaleler 1 6 Mayıs 2020 #7 TheTopraks dedi: Aldığın mouse ve klavyenin ayarları öyledir. Benim eski klavyem de öyleydi. Sorun teşkil etmiyor benim için. Genişletmek için tıkla... Başka PC'de yapmıyorlardı PanxeR dedi: Uyku modunda olmadığından emin misin. Genişletmek için tıkla... Evet temmuzz dedi: Bios'tan bişey kapatmayın. Biosta ERP aktive edin. Düzelir. Genişletmek için tıkla... PROTECTQ dedi: Pardon pardon erp idi yanlış yazdım hemen kaldırıyorum kafan gitti geldi dağılım hocam PWM nereden geldiyse aklıma. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyeceğim. PROTECTQ dedi: Erp yi aktif ediniz Genişletmek için tıkla... temmuzz dedi: Bios'tan bişey kapatmayın. Biosta ERP aktive edin. Düzelir. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat ErP aktifmiş zaten, disable yapıp geri enable yapsam düzelir mi? Son düzenleme: 6 Mayıs 2020
TheTopraks dedi: Aldığın mouse ve klavyenin ayarları öyledir. Benim eski klavyem de öyleydi. Sorun teşkil etmiyor benim için. Genişletmek için tıkla... Başka PC'de yapmıyorlardı PanxeR dedi: Uyku modunda olmadığından emin misin. Genişletmek için tıkla... Evet temmuzz dedi: Bios'tan bişey kapatmayın. Biosta ERP aktive edin. Düzelir. Genişletmek için tıkla... PROTECTQ dedi: Pardon pardon erp idi yanlış yazdım hemen kaldırıyorum kafan gitti geldi dağılım hocam PWM nereden geldiyse aklıma. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyeceğim. PROTECTQ dedi: Erp yi aktif ediniz Genişletmek için tıkla... temmuzz dedi: Bios'tan bişey kapatmayın. Biosta ERP aktive edin. Düzelir. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat ErP aktifmiş zaten, disable yapıp geri enable yapsam düzelir mi?