ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 9 Ekim 2021 #1 Bilgisayarı kapatıyorum, bir süre bekliyorum. Kapatılıyor ekranında bekliyorum, değişik bir ekran çıkıyor, sonra bilgisayar kendini tekrar açıyor.
Bilgisayarı kapatıyorum, bir süre bekliyorum. Kapatılıyor ekranında bekliyorum, değişik bir ekran çıkıyor, sonra bilgisayar kendini tekrar açıyor.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 9 Ekim 2021 #11 ryzadeus dedi: Hocam bir sürü rengin olduğu kendini tekrarlayan bir ekran. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atacak mısınız? Yoksa ekran gitti mi? Artı 0 Eksi
ryzadeus dedi: Hocam bir sürü rengin olduğu kendini tekrarlayan bir ekran. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atacak mısınız? Yoksa ekran gitti mi?
sormix Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 150 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #12 Aynısı benim de başıma gelmişti. Çok sinir bozucu. Kapatıyorum. Yatıyorum. Gece bilgisayar açılıyor. Sorun yazılımsal. Windows'u güncelleyin ya da format atın. Bu hata bana güncelleme ile gelmişti, güncelleme ile gitti. Artı 0 Eksi
Aynısı benim de başıma gelmişti. Çok sinir bozucu. Kapatıyorum. Yatıyorum. Gece bilgisayar açılıyor. Sorun yazılımsal. Windows'u güncelleyin ya da format atın. Bu hata bana güncelleme ile gelmişti, güncelleme ile gitti.