Bilgisayar kapanınca HD 6610M ekran kartı sürücüsü çöküyor

edkupeli

Femtopat
Katılım
31 Mart 2023
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
DDR3 12 GB
SSD veya HDD modeli
750 Gb Hdd - Windows 10 Home
Ekran kartı
AMD Radeon HD 6610m
Anakart
Casper MB50IA1 - Bios Version: 1.03.03
İşlemci
Intel Core i5-2450M @ 2.50 GHZ (4CPUs)
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarı kapattığımda ekran kartı driveri tamamen çöküyor. PC açıldığında 800x600'den açılıyor. Kapatmadan önce Driver Booster ile geri dönüşüm yaratıyorum. PC'yi yeniden başlatırsam herhangi bir sorun olmuyor ancak kapattığım zaman sistem çöküyor. Windows 7 ve 10 kurdum ikisinde de aynı sorunla karşılaştım. Driverları güncellemeden önce de, format sonrası da aynı durum söz konusu. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorununuzu kendiniz yazmışsınız mesaj içerisinde "Driver Booster ile kurdum". Sürücüleri kendi sitesi dışından yüklemeyin. DDU ile sürücüleri kaldırıp ekran kartı üreticisinin kendi sitesinden kurun. Kullandığınız program eski ve yanlış sürücü kurup bolca hataya neden olan bir uygulama.
 
Sürücüyü AMD üzerinden indirin. Önceki mesajda belirtildiği gibi mevcut sürücüyü DDU ile kaldırın sonra indiridiğinizi yükleyin.

 
Bu konuya göz atmak işinize yarayabilir

 
Format sonrası sürücüleri driver booster ile yüklemedim. Windows 10 kendisi yükledi. Format öncesinde DDU ile kaldırıp sitesinden yüklemiştim ancak bu da çözüm olmadı. Özetlemek gerekirse driveri AMD'nin kendi sayfasından yüklenmiş olarak düşünmemiz lazım. Sorun farklı bir tarafta ancak bulamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı