Bilgisayar kapanıyor ve M.2 SSD gözükmüyor

Ozakli

Hectopat
Daha fazla  
İşletim sistemimin kurulu olduğu SSD haricinde bir M.2 SSD daha aldım, buna oyunlarımı yüklüyordum. Bundan yaklasık 1 ay önce bu SSD üzerinde kurduğum oyun oynarken bilgisayar kendi kendine kapandı ve açtığımda disk D gözükmemeye başladı. Belli bir süre sonra disk D geri geldi ve çalışmaya devam etti ama bu işlem kendini 5-6 kere tekrarladı.

Disk tekrar gözüktüğünde HD Tune programıyla hız ölçümü yapıp buraya SS'ini atacağım ama en son baktığımda herhangi bir bad sector gözükmüyordu ama hız stabil değildi.

Buna çözüm olarak ne yapmam gerekiyor? En son termal macun yenilerken SSD'yi söküp tekrar takmayı da denedik ama problem hala devam ediyor. Diski formatlamak bir çözüm olabilir mi acaba?

Sorun şuan devam ediyor mu? Dosya sistemi eğer değilse fat32 olarak biçimlendirme yapabilirsiniz.

Biostan boot menüdeki sıralamaya bakabilir misiniz?

disk şimdi geri geldi hd tune ölçümleri böyle, benchmark kısmında anormal bi durum var mı acaba ssd'deki oyunları çalıştırırken uzun bekleme süreleri veriyor çünkü burdan şüphelendim başta

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    183,9 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_5.jpg
    Screenshot_5.jpg
    263,4 KB · Görüntüleme: 35
disk şimdi geri geldi hd tune ölçümleri böyle, benchmark kısmında anormal bi durum var mı acaba ssd'deki oyunları çalıştırırken uzun bekleme süreleri veriyor çünkü burdan şüphelendim başta
Çalışmasında sorun yok. Biostan boot menüyü kontrol etmeni tavsiye ediyorum.

Çalışmasında sorun yok. Biostan boot menüyü kontrol etmeni tavsiye ediyorum.
MP300 var bende, ilk taktığımda ondan boot etmişti bilgisayar alakasız şekilde.

Ürünü nerden almıştın? İkinci el mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı