"Error scan" taraması yapar mısın?
Son düzenleyen: Moderatör:
"Error scan" taraması yapar mısın?
Senin aslında SSD alman lazım çünkü HDD'nin access time değeri çok yüksek yani tepki süresi çok faz. Okuma hızın testinde hep bir anda düşüyor.Bu arada yeniden başlatıyor dedim ama bilgisayar kapanmıyor aslında sadece programlar Discord vs. yeniden başlıyor.
Yapıyorum abi.
Ben bu problemin HDD den kaynaklandığını düşünmemiştim. HDD'den mi kaynaklanıyor. Bence HDD'den değil, başka bir şeyden.Senin aslında SSD alman lazım çünkü HDD'nin access time değeri çok yüksek yani tepki süresi çok faz. Okuma hızın testinde hep bir anda düşüyor.
Belli olmaz. Benchmark testine bakarsan, okuma hızı düşüyor ve access değeri 35.2, normal HDD değeri 18'lerde oluyor. Standart SSD'de 0.1 oluyor.Ben bu problemin HDD den kaynaklandığını düşünmemiştim. HDD'den mi kaynaklanıyor. Bence HDD'den değil, başka bir şeyden.
Peki bilgisayarın kapanıp tekrar başlaması ile ne tür bir bağlantı var?Belli olmaz. Benchmark testine bakarsan, okuma hızı düşüyor ve access değeri 35.2, normal HDD değeri 18'lerde oluyor. Standart SSD'de 0.1 oluyor.
Kapanma esnasında donanımsal bir hata var. HDD testte belli ediyor kendini. Bazı hatalarda yeniden başlatılıyorda kalıyor öylece.Peki bilgisayarın kapanıp tekrar başlaması ile ne tür bir bağlantı var?
Şuanda bad sector testi yapıyorum abi.Kapanma esnasında donanımsal bir hata var. HDD testte belli ediyor kendini. Bazı hatalarda yeniden başlatılıyorda kalıyor öylece.
Kapanma esnasında donanımsal bir hata var. HDD testte belli ediyor kendini. Bazı hatalarda yeniden başlatılıyorda kalıyor öylece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.