Bilgisayar Kapanmayıp Tekrar Başlatılması

Bu arada yeniden başlatıyor dedim ama bilgisayar kapanmıyor aslında sadece programlar Discord vs. yeniden başlıyor.
Yapıyorum abi.
Uzun sürecek gibi yarın sabah taramayı yapacağım abi.

Senin aslında SSD alman lazım çünkü HDD'nin access time değeri çok yüksek yani tepki süresi çok faz. Okuma hızın testinde hep bir anda düşüyor.
Ben bu problemin HDD den kaynaklandığını düşünmemiştim. HDD'den mi kaynaklanıyor. Bence HDD'den değil, başka bir şeyden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu problemin HDD den kaynaklandığını düşünmemiştim. HDD'den mi kaynaklanıyor. Bence HDD'den değil, başka bir şeyden.
Belli olmaz. Benchmark testine bakarsan, okuma hızı düşüyor ve access değeri 35.2, normal HDD değeri 18'lerde oluyor. Standart SSD'de 0.1 oluyor.

Belli olmaz. Benchmark testine bakarsan, okuma hızı düşüyor ve access değeri 35.2, normal HDD değeri 18'lerde oluyor. Standart SSD'de 0.1 oluyor.
Peki bilgisayarın kapanıp tekrar başlaması ile ne tür bir bağlantı var?

Kapanma esnasında donanımsal bir hata var. HDD testte belli ediyor kendini. Bazı hatalarda yeniden başlatılıyorda kalıyor öylece.
Şuanda bad sector testi yapıyorum abi.
Bir de benchmarkı write kısmında yapayım mı?
Kapanma esnasında donanımsal bir hata var. HDD testte belli ediyor kendini. Bazı hatalarda yeniden başlatılıyorda kalıyor öylece.
1536583867824.png
"Bad Sector" yok.
yardım eder misiniz?
Gözünüzü seveyim biri baksın buraya.
Sorunu tekrar yazıyorum: "
Windows 10 64 bit kullanıyorum. Normal bir şekilde kapatıyorum sol alttan, kapanıyor gibi oluyor siyah ekran geliyor sonra hemen yeniden açılıyor. Bilgisayar yeniden başlamıyor sadece programlar. Her gün olmuyor bu sorun.
up
yardım lütfen

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı